Val op met billboard reclame voor je naamsbekendheid!

Billboard reclame
Tegenwoordig zijn veel ondernemers alleen maar gericht op online adverteren. Dat is jammer, want offline reclame blijft ontzettend belangrijk. De meeste mensen herkennen namelijk iets sneller als ze iets ‘in het echt zien’. Als ze iets dus live meemaken zonder dat ze erom vragen. Online advertising speelt vaak al als ze er op gezocht hebben. De cookies onthouden namelijk alles! Dat draagt dus niet bij aan naamsbekendheid. Billboard reclame is gunstig, productief en bovendien ook spotgoedkoop voor het bereik dat je ermee haalt.

Boost je naamsbekendheid met billboard reclame

Offline kanalen blijven cruciaal voor je naamsbekendheid. Awareness creëren via billboard reclame: dat is wat niet veel gebeurt, maar wel erg effectief is. Men kiest liever voor de traditionele vormen: vakbladen, sponsoring, reclamemasten, radiocommercials. Maar ben jij dan niet gewoon één van de velen die ‘ook maar hetzelfde doet’?

Mooie vrouwen helpen weldegelijk

Axe maakt altijd prachtige reclames. Een man die Axe gebruikt wordt omringd door vrouwen. Gek genoeg werkt dat voor heel veel mannen. Immers is het merk uitgegroeid tot één van de grootste deodorantmerken.

Jouw merk kan ook een ontzettende boost krijgen door een stel mooie vrouwen met prachtige walking billboards. Billboard reclame die een vrouw aan de buitenwereld presenteert: iets mooiers is er toch niet?

Positieve associaties

Als men positieve associaties met jouw merk heeft krijg je ook een positief imago. Dat is goed voor de lange termijn, zodat mensen steeds weer terugkomen bij jou. Klanten die voor altijd blijven, zijn de beste klanten!

Meet je resultaten

Uiteraard moet je je marketingactiviteiten meten. Alhoewel dat heel schools klinkt, is het wel ontzettend belangrijk. Zo geldt dat ook voor je resultaten van billboardreclame. Natuurlijk huur je daar geen duur onderzoeksbureau voor in, maar kun je dat prima zelf doen. Ook kun je eens navragen naar een afstudeerstagiaire. Wellicht kan hij/zij eens onderzoeken hoe effectief het voor jouw bedrijf is! Wij geloven er in ieder geval in.