Signing, ontdek de mogelijkheden voor je bedrijf

Signing reclame
Zien en gezien worden! Een bekende uitspraak wat eigenlijk direct de noodzaak samenvat van een goede representatieve zichtbaarheid. Want wil je je doelgroep bereiken, dan moet je aanwezig én herkenbaar zijn voor je klanten. Signing omvat alles wat te maken heeft met het zichtbaar maken van je naam, je branding of je huisstijl. Je logo op de raam, reclame op de auto, gevelreclame, het aankleden van je winkel in je huisstijl kleuren, het aankleden van de muur en noem het maar op. Ben je ondernemer en heb je geen idee waar je moet beginnen om je kantoor, pand of winkel aan te kleden. Dan staan de adviseurs van Krommedijk lichtreclame & signing voor je klaar!

Signing specialisten in Neon- en lichtreclame

Sinds 1991 alweer staat directeur en eigenaar Paul Krommedijk aan het roer van zijn Signing bedrijf voor MKB Nederland. Sindsdien hebben er vele bedrijven, zorginstellingen, scholen en handelsbedrijven bij hem aangeklopt voor sprankelende en sprekende reclame uitingen. Oplossingen die uiteenlopen van simpele raambestickering tot het monteren van een mega XL langs de snelweg. Alles is mogelijk! Bijzondere aandacht verdient de Neon licht techniek voor reclame doeleinden. Omdat tegenwoordig nagenoeg alles in LED licht wordt gefabriceerd, heeft Neon licht nog steeds een mythische status en allure binnen de reclamewereld. Het lichteffect van neongas is uniek en spreekt nog steeds veel ondernemers aan, met name kleine winkeltjes met een specifiek publiek vinden Neon reclame geweldig. Krommedijk reclame is nog één van de weinige aanbieders die Neon verlichting kunnen aanbieden voor reclamedoeleinden. Niet alleen outdoor, maar ook indoor en dat geeft geweldig unieke sfeer impressies.

Kant en klare reclameoplossingen tegen scherpe prijzen

Voor de meest gangbare reclame uitingen onderscheidt Krommedijk reclame zichzelf niet zo zeer in prijs, maar in service en levertijden. Wil je morgen iets geregeld hebben en moet het spoed? Dan wordt dit geregeld! Dit kunnen we met name goed voor relatief simpele reclameoplossingen, zoals spandoeken, dranghek-doeken, huisstijl drukwerk en PVC-, en textieldoeken. Beursmateriaal nodig? Ook daarin kan Krommedijk reclame jou in ondersteunen én adviseren. Graag denken we mee in creatieve uitingen en oplossingen en door de jaren heen hebben we geleerd dat niets te gek is.

Verbeter de werksfeer op kantoor

Voor alle ondernemers of werknemers die zich storen aan de saaie imago van hun kantoor of werkplek hebben we goed nieuws! Dit hoeft absoluut niet zo te zijn. Met relatief eenvoudige oplossingen kunnen wij kantoren anders inrichten met meer vrolijkheid én meer branding van het bedrijf. Denk aan de zeer populaire aluminium frames met textieldoek, akoestische wandbekleding ( die bijdragen aan minder rumoer en ruis op de werkvloer ) of het plaatsen van gevelletters , logo’s en andere elementen op de muur. De mogelijkheden zijn eindeloos, ontdek het zelf bij Krommedijk reclame & signing!