Schildersbedrijf Haarlem voor particulier en bedrijf

Schildersbedrijf Haarlem
In de regio Haarlem vindt u verschillende schildersbedrijven waardoor het moeilijk kan zijn het juiste schildersbedrijf te kiezen. Vonk Schilders uit Zaandam is een erkend schildersbedrijf. Zodat u zeker bent van kwaliteit en u garantie krijgt op de uitgevoerde werkzaamheden; bij Vonk Schilders zelfs 3 jaar. De schilders van schildersbedrijf Vonk zijn vakbekwaam en hebben plezier in hun werk. Vonk Schilders staat dan ook garant voor een fijne werksfeer en prima service. Het dienstenpakket van schildersbedrijf Haarlem Vonk is bijzonder uitgebreid en compleet. Vandaar dat u uw schilderklus, inclusief bijvoorbeeld timmerwerk, met een gerust hart uit handen kunt geven.

Schildersbedrijf Haarlem voor particulieren en bedrijven

Vonk Schilders is in Haarlem zowel voor particulieren als voor bedrijven en instellingen aan het werk. Bent u net verhuisd naar Haarlem en wilt u de nieuwe woning laten voorzien van nieuw schilderwerk? Vonk Schilders kan zowel de buitenzijde als de binnenzijde van uw nieuwe woning in Haarlem voorzien van een mooie nieuwe verflaag. Wij verrichten de benodigde reparaties aan hout en beton en kunnen ook uw gevel reinigen. Voor bedrijven kunnen wij een totaalplan opstellen, volledig afgestemd op uw wensen. Uiteraard geven wij graag advies over materiaalkeuze en kleurkeuze.

Grotere klussen in Haarlem voor bijvoorbeeld scholen, ziekenhuizen, zorginstellingen of winkelcentra nemen wij eveneens voor onze rekening. Wij kunnen een bouwtekening en bestek maken en komen samen met u tot een werkplan. Dat door ons nauwgezet wordt uitgevoerd.

Afspraak maken en offerte

Schildersbedrijf Haarlem Vonk komt het liefst naar Haarlem om uw pand te bekijken en uw wensen te bespreken. Wij komen uiteraard vrijblijvend naar Haarlem en maken graag een passende, duidelijke en complete offerte. Tijdens ons gesprek adviseren wij u over alle mogelijkheden, kleuren en materialen. Indien extra materialen nodig zijn zoals een hoogwerker of steiger, dan zorgt Vonk Schilders daarvoor. De meeste materialen hebben wij op voorraad zodat wij uw opdracht in Haarlem snel kunnen uitvoeren. Overigens maakt Vonk Schilders steeds meer gebruik van milieuvriendelijke materialen.

Extra diensten

Naast onze diensten als binnenschilder en buitenschilder kunnen wij ook bijzondere objecten onder handen nemen. U kunt Vonk Schilders inschakelen als restauratieschilder of voor schilderwerk aan monumenten maar ook als gevelreiniger en als glaszetter. Wij zijn gespecialiseerd in vloercoatings en vervangen buitendeuren. Wilt u meer weten over schildersbedrijf Haarlem Vonk voor uw werkzaamheden in Haarlem neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Zoek niet langer naar een schildersbedrijf, Vonk Schilders is hét Schildersbedrijf voor de regio Haarlem.