Relatiegeschenken tips voor de zomer

Relatiegeschenken tips
Relatiegeschenken, welk bedrijf maakt er tegenwoordig geen gebruik van? Relatiegeschenken zijn er in veel verschillende soorten en maten en dus is het niet altijd even makkelijk om te bepalen waar u uw zakenrelaties nou echt blij mee maakt. Kiest u voor een groot cadeau voor die ene speciale relatie. Of wilt u in korte tijd een zo groot mogelijk publiek bereiken? Doordat de zomer inmiddels weer voor de deur staat is het een idee om hier als bedrijf zijnde zeker op in te spelen. In deze blog kunt u alvast een aantal relatiegeschenken tips voor de zomermaanden vinden.

Relatiegeschenk de zonnebril

De zonnebril, in het bijzonder de retrobril, is al jaren een regelrechte hit in de relatiegeschenkenbranche. Dit komt vooral door het makkelijke zakformaat. En doordat u ze in grote aantallen kunt uitdelen op bijvoorbeeld beurzen of andere grote evenementen zoals festivals. Laat uw bedrijfslogo of persoonlijke bedrukking op een zonnebril zetten en u maakt op een zeer effectieve manier reclame.

De strandbal
Strandballen zijn een uitermate geschikt promotieartikel om uw relaties mee op vakantie te sturen. Bedrukte strandballen zijn er in diverse maten en uitvoeringen. En kunt u gebruiken op het strand, in het zwembad en zo zijn er uiteraard nog veel meer mogelijkheden.

Het luchtbed
Luchtbedden zijn vooral populair doordat bedrijven gebruik maken van de mogelijkheid om een logo of slogan over de volledige lengte van het bed te laten bedrukken. Hierdoor is het een relatiegeschenk waarmee uw bedrijf zeker de aandacht op zich zal vestigen.

De strandtas
Een onmisbaar item tijdens de zomer is natuurlijk de strandtas met bedrukking. In een strandtas kunt u alle bovengenoemde promotieartikelen bewaren, waardoor u zelfs nog kunt overwegen om een volledig zomerpakket samen te stellen voor uw zakenrelatie. Strandtassen kunt u bovendien ook na de zomer nog gebruiken, waarmee het een zeer duurzaam cadeau is.