Een receptiebalie in je ontvangstruimte

Receptiebalie
Een receptiebalie en een ontvangstbalie geeft uw klanten en bezoekers een eerste indruk. Heeft uw bedrijf een uniek en een stijlvol uiterlijk, klassiek en degelijk of juist modern en speels. Uiteraard is de balie niet allesbepalend maar het is over het algemeen een groot en aanwezig object in de ontvangstruimte. Waardoor het ook meteen een eyecatcher is. U kunt er daarom net zo goed voor zorgen dat de receptioniste de juiste uitstraling overbrengt. Natuurlijk bij iedereen die door de voordeur binnen komt. De eerste indruk is vaak blijvend en u mag gerust laten zien waar uw bedrijf of organisatie voor staat.

Een receptiebalie is de eerste indruk

Ongeacht de kleur en de vorm is de plaatsing van de receptiebalie ook belangrijk. uiteraard moet men er niet langs kijken, men wil bij binnenkomst meteen weten waar zich te melden voor een afspraak of voor meer info. Niets is zo vervelend als je verloren voelen bij binnen komst. Uiteraard moet de balie niet te groot zijn. Want het is wel zo prettig dat er indien nodig nog plaats is. Voor een salontafel of bijzettafeltje en een wachtkamerbank. Als ontvangst zitmeubilair helemaal niet wenselijk is dan nog steeds is een te grote balie niet verstandig. Het geeft vaak een te drukke en volle indruk van de ruimte en dat werkt vaak benauwend.

Kies uiteindelijk voor een zeer hoge kwaliteit van materialen waarmee is gewerkt. Een receptiebalie koopt u immers niet ieder jaar. Een nieuwe dus het is zaak dat uw aanschaf langere tijd meegaat en stevig blijft op langere termijn. Zorg dat er achter de receptie voldoende werkruimte is voor een computer en dergelijke. Balies zijn er in allerlei uitvoeringen dus maak een bewuste keuze. Voor iedere smaak en ruimte is er een passende oplossing beschikbaar.