Promotiemiddelen – Je merk bij een ander bedrijf op het bureau

Promotiemiddelen
Promotiemiddelen zijn een goede manier om je naam onder een grote groep mensen te verspreiden. Deze promotiemiddelen zijn voornamelijk kleine, praktische voorwerpen. Denk hierbij aan pennen (kantoorartikelen), tasjes, zonnebrillen en andere kleine hebbedingetjes.Vaak krijg je deze promotiemiddelen op een beurs of op een evenement. Beheer je een webshop of ga je geregeld bij klanten langs? Geef dan ook een promotiemiddel mee!

Zodra een klant iets bij je besteld heb je de mogelijkheid om bijvoorbeeld een pen bij deze bestelling te doen. Zo blijft je klant beter verbonden met je bedrijf en zal je bij de klant in z’n gedachten blijven. Hetzelfde geldt als u bij een klant langsgaat. Geef deze klant een kleinigheidje bij de kennismaking. Uw merk en bedrijf blijft dan waarschijnlijk langer hangen op de werkvloer. Vaak worden deze gegeven geschenken als een pen, op dagelijkse basis gebruikt.

Promotiemiddelen en organisatie

Daarbij komt ook nog eens dat de organisatie een veel positiever beeld heeft van uw merk of bedrijf kan krijgen van een leuk promotiemiddel.
Het is wel van belang dat je een promotiemiddel geeft dat past bij het bedrijf of bij de klant.Een USB-stick geven aan een kok kan erg leuk zijn maar de kans is klein dat hij de USB-stick dagelijks zal gebruiken. Een kookwekker zou dan beter passen bij een kok. Een USB-stick zou bijvoorbeeld weer beter passen bij iemand die werkt in de ICT-sector.

Wees dus verstandig met het uitdelen met promotiemiddelen. Zodra je dit goed doet zullen je klanten en partners je vaak een dienst terug bewijzen.
Mocht je interesse hebben in een relatiegeschenk, zoek dan een webshop of bedrijf die een groot assortiment hebben aan promotiemiddelen en die de mogelijkheid bieden om deze te bedrukken. Zoek dus de juiste leverancier uit met een divers assortiment en de mogelijkheid van het bedrukken van je merk.