Ponyseats en zadelkrukken voor de particulier en zakelijk

Moonen zadelkrukken groothandel heeft een gehele categorie in de webwinkel speciaal voor deze krukken en tabourets. Wij bieden U een ruim assortiment en volop keuze en zijn in staat om U van een goed maar vooral eerlijk advies te voorzien. Moonen Import Export bied zadelkrukken en tabourets die goed zitten, ergonomisch verantwoord zijn en bovendien prima betaalbaar zijn.

Zadelkruk

Momenteel bieden wij U een zadelkruk vanaf €59,95 Deze kruk is bekleed met zwart kunstleder en eenvoudig in hoogte instelbaar. De iets duurdere versie heeft een kantelmechaniek en deze zadelkruk met rugleuning kost slechts €75- Beide zadelkrukken worden door ons zelf geïmporteerd en dat is dan ook de reden waarom U geen goedkopere krukken zult vinden. De zadelkrukken zijn van uitstekende kwaliteit en U kunt kiezen uit verschillende soorten wieltjes en of glijdoppen om Uw vloer te beschermen tegen onnodige beschadigingen.

kapperskrukken

Tandartsen, doktoren en ook kappers maken veelal gebruik van de krukken met een zitting wat veel lijkt op een zadel uit de paardensport. Het zorgt voor een kanteling in het bekken waardoor eenvoudiger een “rechte”rug wordt gehouden tijdens de werkzaamheden. Omdat de voeten stevig op de grond staan links en rechts van de kruk is er veel stabiliteit. Bovendien geeft dat laatste erg veel bewegingsvrijheid met 2 vrije handen. De krukken hwordenook wel een kapperskruk genoemd en zoals U ziet zijn de dus voor professioneel gebruik.

Bekijk ons gehele assortiment op http://www.moonenimportexport.nl/zitmeubilair-zadelkrukken-c-57_70.html