Persoonlijke speldjes voor uw bedrijf

Verschillende soorten sieraden worden als ouderwets gezien, zoals speldjes en broches. We zien ze alleen nog maar verschijnen tijdens speciale gelegenheden en woorden veelal gedragen door oudere mensen. De speldjes hebben vaak een emotionele betekenis voor deze mensen. Er zijn echter nog genoeg andere mogelijkheden voor deze sieraden. Bijvoorbeeld als herkenningspunt voor uw eigen bedrijf.

Bedrijven willen zich tegenwoordig binden aan hun doelgroep of klanten. Een middel om deze band te versterken is door gebruik te maken van gepersonaliseerde speldjes. Denk bijvoorbeeld aan een clubspeldje. Zo kun je de loyaliteit vergroten en gaan mensen spreken over je bedrijf.

Door deze speldjes op de kleding van medewerkers te bevestigen worden ze voor iedereen zichtbaar, zo worden andere ook verleid om eenzelfde speldje aan te schaffen. De speldjes zijn te vormen in veel verschillende formaten, kleuren en vormen. Zo is het voor ieder te personaliseren met bijvoorbeeld de bedrijfsnaam erbij en in te zetten als cadeau voor een jubileum of andere gelegenheid.

Een broche of speldje is helemaal naar eigen wens te configureren. Je kunt hem bijvoorbeeld in full colour laten bedrukken om goed te laten opvallen op de bedrijfskleding. Door felle kleuren te gebruiken springen ze er echt uit en vallen ze goed op. Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van afbeeldingen of bedrijfslogo’s. Ook in het materiaal van de speld zijn keuzes te maken, zoals een speld van krasvast materiaal.

Let wel goed op de levertijd. Sommige aanbieders hebben wat meer tijd nodig om een sterk gepersonaliseerde broche te ontwikkelen. Vooral bij het bestellen van een grote partij kan het langere tijd duren voordat uw bestelling klaar is. Dit zou erg jammer zijn wanneer de levering niet op tijd is voor uw jubileum.

Dankzij een persoonlijk speldje valt u meer op in het bedrijfsleven en of op beurzen. Je communiceert hiermee je bedrijf en genereert extra naamsbekendheid voor je merk.