ID controleren door Paspoortcontrole is ontzettend makkelijk

ID controleren
U bent een hardwerkende ondernemer en verkoopt producten waarbij u moet controleren of iemand oud genoeg is om het product te kopen. U heeft personeel dat niet altijd even goed oplet. Dat heeft erin geresulteerd dat u de gemeente een boete moet betalen. Iemand van het personeel heeft een biertje verkocht aan een minderjarige. Dat mag niet dus moet u betalen. Of nog erger: u bent een hardwerkende ondernemer die auto’s verhuurt. Er is laatst iemand met een auto vandoor gegaan. Toen u zich afvroeg waar de auto bleef kwam u erachter dat de persoon die de auto huurde een vals paspoort gebruikte om de auto te huren. U kunt dus fluiten naar de auto en uw geld. Gelukkig is er een oplossing voor deze vervelende situaties, een ID controleren door middel van paspoortcontrole.

ID controleren door Paspoortcontrole

Iedereen heeft een paspoort en er staat in wat de leeftijd van de desbetreffende persoon is. Zo bent u er altijd zeker van of u de auto moet verhuren, of u een biertje mag verkopen en of u de toegang moet verschaffen. Helaas gaat het ook met een paspoort nog wel eens mis: zo is een neppe soms niet van een echte te onderscheiden of maken de medewerkers een rekenfout.

Gelukkig is hier iets op gevonden: de ID scanner van 24ID Check voor het ID controleren. Deze scanner is in staat om binnen enkele seconden de echtheid van een paspoort te achterhalen. Als blijkt dat het document echt is kan de scanner de leeftijd geven van de eigenaar van het paspoort. Zo worden nooit meer kostbare fouten gemaakt. En omdat het apparaat zo snel is kan er nog efficiënter gewerkt worden.

24ID Check is erg ervaren met de verkoop van paspoortcontrole om ID controleren makkelijk te maken. Al vele jaren is het bedrijf actief in deze branche. Bent u benieuwt of 24ID Check een ID scanner kan leveren aan u? Neem zo spoedig mogelijk contact op en laat u informeren!