Mooie kantoorruimtes bij Franklin Business Center

Op zoek naar bedrijfsruimte Arnhem? Franklin Business Center (FBC) is een bedrijvenpand, gelegen op het industrieterrein Nieuwgraaf Centerpoort in Duiven. Het pand ligt ideaal ten opzichte van de uitvalswegen A12, A50 en A15. Op dit industrieterrein bevinden zich veel grote bedrijven zoals de Makro, Mc Donals, Office Center en Ikea.
FBC verhuurt ruime kantoorruimtes en flexplekken. Deze bevinden zich op de begane grond en de eerste verdieping. Op de tweede verdieping bevindt zich een prachtige zaal met een schitterend uitzicht. Deze zaal is te huur als trainingsruimte of vergaderzaal. Ook kan FBC als postadres worden gebruikt. Zo’n ‘virtueel’ kantoor kan eventueel uitgebreid worden met telefoonservice.

De voordelen van Franklin Business Center

Zoals we hierboven al beschreven is de ligging van het FBC erg gunstig. Ook ligt Duiven, nabij Arnhem, centraal in het land. Hierdoor hebben wij ook klanten die niet lokaal werken. Als huurder beschikt u bij het FBC over een representatieve ruimte. Het pand is onder architectuur gebouwd en dat zie je direct. Alleen al de buitenkant van het pand is opvallend. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door onze receptioniste. Zij vangt gasten op en zorgt o.a. voor de inkomende en uitgaande post. De hal is al net zo opvallend; een ruime, open ruimte met een robuuste, grote trap in het midden. Het pand heeft een industriële uitstraling met veel glas en licht.

Extra service

De ruimtes die worden verhuurd bij Franklin Business Center zijn van verschillende afmetingen. Voor een offerte kunt u uiteraard contact opnemen. Ook bieden wij flexplekken. Dat is aanschuiven, laptop aanzetten en aan de slag. Er is gratis wifi aanwezig en in de coffeecorner is er altijd verse cappuccino of espresso, chocolademelk of thee verkrijgbaar. Deze drankverstrekking is bij de huurprijs inbegrepen. Heeft u een virtueel kantoor nodig, dan hebben wij ook hiervoor de mogelijkheden.