Laat uw boodschap spreken met een Rollup banner

Presentatie? Beurs? Infobord? Bewegwijzering? Mobiele display? Een rollup banner is voor al deze doeleinden de beste oplossing. Wees origineel met een Budget, of Classic banner! Uw eigen ontwerp afgedrukt op levensgroot formaat en ook nog eens makkelijk mee te nemen! Dat zijn de grote voordelen van een deze Banner. PIM Print is leverancier van Rollup Banner systemen en biedt u een breed assortiment. Er is dus keuze genoeg!

Maak indruk met een Rollup banner !

Opzetten van een Rollup banner is kinderspel. Het systeem wordt compleet en gebruiksklaar geleverd, wat betekent dat u het slechts uit de draagtas hoeft te halen en op de grond neerzet. Door het automatische Rollup systeem tovert u eenvoudig een banner tevoorschijn welke staat als een huis. De Banner is geoptimaliseerd voor eenvoud in gebruik en weergave van uw boodschap. Want natuurlijk pronkt deze met een strakke bedrukking! Qua afdruk zijn er geen beperkingen. Deze is geheel fullcolor en pagina aflopend, oftewel tot de rand bedrukt. Dus, een presentatie of beurs? Laat uw bedrijf zien met een fraaie display! Deze Banner is goedkoop en snel geleverd.

Omdat de bedrukking van een Rollup Banner onbeperkt is (volledig in kleur) is elk ontwerp hierbij toegestaan, ook als het gaat om bestaande drukwerkkleuren, Pantone kleuren, RGB of CMYK kleuren. Voor de afdruk worden kleurwaarden van uw ontwerp 1 op 1 overgenomen, zonder aanpassingen en dus optimaal. Het doek van de Banner wordt gemaakt van 510grs zeildoek PVC dat waterbestendig is, u kunt deze dus zonder problemen met een vochtige doek schoonmaken. Dit doek wordt na het afdrukken scherp en randloos afgesneden en bij fabricage automatisch ingemonteerd. Het is tevens een B1 gecertificeerd materiaal, wat betekent dat het voldoet aan de hoogste Europese eisen voor brandwering. Dus ook bij gebruik bij een evenement bent u extra verzekerd van een hoogwaardig kwaliteitsprodukt dat niet alleen uw boodschap uitdraagt maar ook veiligheid geeft.

Een rollup banner is betaalbaar en een van de meest populaire displayprodukten van de laatste jaren!

Nieuwsgierig naar de rollup banner? PIM Print heeft showmodellen zodat u het gemak zelf kunt aanschouwen! Kom langs voor een demonstratie, of bel gerust voor informatie.