Een kinder speelhoek op maat voor je bedrijf

Speelhoek voor bedrijven
Speelhoek voor bedrijven. Stel je bent ondernemer van een franchise, een eigen showroom of een supermarkt. En een belangrijk deel van je doelgroep en afzetmarkt zijn gezinnen. Dan ontkom je er niet aan dat je kinderen in je winkel, bedrijf of showroom over de vloer krijgt. Prima uiteraard, voor jou als ondernemer niet per se een probleem. Maar wat je vergeet is dat tegenwoordig gezinnen voornamelijk bestaan uit tweeverdieners. Vader en moeder zijn doordeweeks druk en hebben naast hun drukke baan ook te maken met de dagelijkse perikelen van een gezin.

Het weekend is daarom (vaak) het enige moment van de week om erop uit te gaan met de kids. En vaak ook de enige tijd in de week om de boodschappen te doen. Naar de autogarage te gaan voor een nieuwe auto, naar de woonboulevard te gaan…. enfin, je snapt het wel. De kinderen gaan overal waar jij als ouder ook gaat. Maar als ondernemer kun je ouders op een uiterst aangename manier verwelkomen én als klant behouden. En dat is door het creëren van een leerzame en uitdagende speelhoek voor kinderen!

Speelhoek.nl – specialist in maatwerk oplossingen

Bij Speelhoek.nl weten we precies wat de wensen kunnen en mogen zijn van onze klanten. Maar tegelijkertijd weten we ook heel goed wat kinderen leuk vinden om te doen. Door jarenlange ervaring met speeltoestellen hebben we een eigen lijn ontwikkeld met diverse speeltoestellen geschikt voor diverse branches. Zo leveren wij al jarenlang speeltoestellen voor bekende supermarkt ketens in het land. Zijn we een bekende naam in de automotive branche en bieden we zeer gepaste oplossingen voor kinderdagverblijven en kinderopvang centra.

Dankzij onze slimme wandsystemen en spel uitbreidingen kunnen we ruimtebesparende oplossingen bieden. Die zowel leuk, leerzaam en uitdagend zijn voor jonge kinderen. Maar wij gaan ook met de tijd mee. Kinderen groeien op met digitale speelschermen. Smartphones, tablet en andere digitale schermen zijn tegenwoordig al bij peuters niet meer weg te slaan. Hierop heeft Speelhoek.nl ingespeeld door het aanbieden van de digitale finger fun kinder speeltablets!

Finger fun speeltablets – exclusief bij Speelhoek.nl

Ons meest afgenomen product is de kinder speel tablet met ons unieke finger fun software. De software is geheel afgestemd aan het kind. Met een kinderlijk eenvoudig menu en uitdagende spelletjes die het cognitieve vermogen van het kind traint. Momenteel zijn er 6 spellen die we standaard leveren op onze tablets. Deze zijn;

  • Puzzelen
  • Rekenen
  • Tekenen
  • Memory
  • Kleuren
  • Zoek de verschillen

Voor jouw organisatie of bedrijf kunnen we de gehele software aanpassen aan je huisstijl. Zowel het spelmenu als de spelletjes zelf kunnen we volledig inkleden met logo, beeldmerken en andere unieke huisstijl elementen. Dit helpt uiteraard met versterken van je naamsbekendheid bij je jongste ambassadeurs!