Draagarmstelling kenmerken voor bedrijven

De draagarmstelling voor bedrijven. In veel grote bedrijven die met productie werken wordt er gebruik gemaakt van magazijnen. Een magazijn bestaat uit magazijnstellingen en looppaden. Er zijn diverse soorten magazijnstellingen. Hierbij wordt eerst verschil gemaakt tussen statische en vol-automatische stellingen. Dankzij de hedendaagse techniek is het zelfs mogelijk om een magazijnstelling op maat te bestellen.

Een overzicht van soorten stellingen is:

– Draagarmstelling
– Palletstellingen
– Legbordstellingen
– Bakschapstellingen

Deze vier stellingen zijn belangrijk voor veel bedrijven. De stelling wordt in dit artikel verder toegelicht.

Wat is een draagarmstelling?

Deze stelling behoort net als de palletstelling tot het APR-12 systeem. Toch zijn er veel verschillen te zien. Zo is deze stelling geschikt voor de opslag van extra lange goederen. Deze stelling wordt dus veel gebruikt door bedrijven die vlaggen, stokken of andere lange producten archiveren. De producten uit de draagarmstelling kunnen gemakkelijk verplaatst worden met een vorkheftruck.

Voordelen van een draagarmstelling

Net als de andere stellingen heeft deze stelling specifieke voordelen. Het grootste kenmerk is dat je lange goederen in een stelling kunt plaatsen. Wanneer bedrijven ook echt met deze producten werken is dit een voordeel. Maar er zijn meer voordelen op te noemen. Wij hebben ze verzameld, hier is het volgende uitgekomen:

– Dankzij specifieke structuren kunnen er veel producten in de stelling kwijt.
– Een draagarmstelling is kostenbesparend en ruimtebesparend.
– De producten kunt u plaatsen in de hoogte, lengte en in de breedte.
– De goederen kunnen ook los in bakken opgeslagen worden.

Naast deze belangrijkste voordelen zijn er nog meer kenmerken en voordelen op te noemen van deze stelling.

Een draagarmstelling bestellen

Allemaal leuk en aardig, die voordelen van deze stelling. Maar een magazijn opnieuw inrichten en nieuwe stellingen plaatsen kost aardig wat geld. Toch kan een goede herinrichting van het magazijn een mooie investering zijn. Door de stellingen op de juiste manier te plaatsen kunnen er meer producten opgeslagen worden. Daarnaast komt er meer ruimte vrij en bespaar je hiermee veel frustraties. Een draagarmstelling kun je het beste bestellen bij een leverancier met een kwaliteitssyteem. Een bekend kwaliteitssysteem is het systeem dat voldoet aan de eisen van UNI EN ISO 9001:2008. Wanneer je bij zo’n leverancier een draagarmstelling besteld ben je verzekerd van kwaliteit.