Ideale Bedrijfsvloeren

Bedrijfsvloeren

Bedrijfsvloeren heb je in allerlei verschillende soorten en maten. Iedere bedrijfsvloer heeft andere eigenschappen en moet daar dan ook aan voldoen. Denk bijvoorbeeld aan een horecavloer welke altijd volledig vloeistofdicht moet zijn. Of een garagevloer welke altijd bestand moet zijn tegen oliën en vetten. Maar het belangrijkste is dat de vloer zonder zorgen wordt opgeleverd en dat hij jaren verder kan zonder dat er reparaties aan moeten worden gedaan.

Bedrijfsvloeren: vloeistofdicht vloersysteem

Het beste vloeistofdichte vloersysteem bestaat uit pvc tegels die worden dichtgelast met een thermische lasdraad. Dit zorgt er namelijk voor dat er geen vuil tussen de voegen tussen de tegels gaat zitten. De voegen zijn gemaakt van PVC lasdraden en kunnen gemakkelijk worden schoongemaakt. Zeker in combinatie met perfecte PVC tegels welke bestand zijn tegen een veelvoud van oliën, vetten of chemicaliën. Maar ook de antislip waarde is fenomenaal en kan eenvoudig worden toegepast in horeca, garages of werkplaatsen. Al deze eigenschappen geven deze bedrijfsvloeren een extra voordeel mee. Zo is het zelfs zo dat een PVC vloersysteem als het goed is geïnstalleerd voldoet aan de strenge eisen van het HACCP.

Zelf te plaatsen PVC Kliktegels

Zoekt u een effectieve bedrijfsvloer die goedkoop is en helemaal zelf te plaatsen is dan moet u kijken naar PVC kliktegels. Deze vloer is van alle voordelen voorzien, chemisch bestendig, gemakkelijk schoon te houden en bovendien antislip. Maar ook beschikbaar in allerlei verschillende kleuren. Denk aan een schaakbord vloer in de kleuren zwart en antraciet of een nette grijze vloer met bijvoorbeeld een geinige rode tegelrand aan de zijkant van de vloer. Zoals gezegd zijn de tegels gemakkelijk in elkaar te klikken door middel van de sleutels en inkepingen die aan de tegels zitten. Een prachtige afwerking vindt plaats door middel van een hoekprofiel en oplooptegels welke van 2 tot 6mm hoog gaan. Dit zorgt ervoor dat u gemakkelijk met karretjes of bijvoorbeeld fietsen de vloer op kan lopen.