Het schrijven van handleidingen van a tot z

Handleiding schrijven
Bent u op zoek naar hulp bij het ontwerpen en schrijven van handleidingen dan kunt u een beroep doen op Manualise. Wij hebben veel ervaring met alle soorten handleidingen en beschikken over alle benodigde expertise om een professionele handleiding te ontwerpen. Zoekt u een partner voor uw handleidingen, zodat u sneller, goedkoper én professionele te werk kunt gaan? Voor bijvoorbeeld een technische handleiding? Manualise beschikt over alle benodigde software om technische tekeningen te maken en te verwerken in uw handleiding. Neem gerust vrijblijvend contact op met ons als u meer informatie wilt over werkwijze en tarieven. Wij vertellen u graag tijdens een persoonlijk onderhoud alles wat u wilt weten.

Handleidingen, van a tot z

Bij het ontwerpen en schrijven van een handleiding komt veel kijken. Welke handleiding heeft u nodig? Kunt u volstaan met een quick start guide dan kunt u daardoor flink op de kosten van de handleiding besparen. Immers, een quick start guide vraagt om weinig papier, en daarmee om minder drukkosten en verzendkosten. Als uw product om een of meer vertalingen vraagt omdat uw product in verschillende landen wordt verkocht, dan scheelt een quick start guide ook aanzienlijk in de kosten van de benodigde vertalingen.

Tenslotte is nog een voordeel van de quick start guide dat minder tekst en meer plaatjes worden gebruikt zodat u daar ook nog een bespaart op de kosten van vertalingen. Desgewenst, of indien verplicht, kunt u daarnaast een uitgebreide handleiding aanbieden via het internet die consumenten online kunnen raadplegen. Manualise ontwerpt naast een quick start guide ook installatie handleidingen, gebruikers handleidingen, instructieboeken en allerlei andere handleidingen. Wij adviseren over wet- en regelgeving, welke richtlijnen dienen te worden gehanteerd en over import- en export gelieerde kwesties. Neem contact met ons op voor meer informatie.