Google apps for business gebruiken

Wat is er nou makkelijker dan een app te hebben voor je werk, waarin je alles kan doen, opslaan en beheren? Je agenda bijhouden, de agenda van je collega inzien, mailen, documentatie aanpassen, presentaties maken. Meetings organiseren en samenwerken vanaf welke locatie dan ook. Tegenwoordig zijn er verschillende programma’s die dit mogelijk maken. De meest bekende is misschien wel microsoft office. Echter bestaan er ook meerdere programma’s en zelfs apps die het mogelijk maken om samen te werken met je collega’s. En dat terwijl jij je in Amsterdam bevind en zij in Groningen zijn. Een voorbeeld hiervan is Google apps for business. Die het mogelijk maakt om in te loggen in de app en zo in je bedrijfsomgeving kan werken.

Google apps for business

De documenten zijn allemaal aan te passen en real live te delen met elkaar. Superhandig want zo is het mogelijk om flexibel te werken qua werkplek en je bent overal productief. De overige voordelen zijn vrijwel onbeperkt, je kunt namelijk snel en veilig je werk opslaan binnen de cloud. De cloud bevind zich op een server die op een andere externa locatie in de wereld is geplaatst. Dus wanneer je pc of laptop crasht blijven je gegevens intact! Het enige wat je moet doen is de app installeren op je computer, mobiel of tablet en je kunt ermee aan de slag. Je kunt dus werken op elke locatie die je wilt, je kunt alles snel en veilig opslaan in de cloud en ook onderling samenwerken met je collega’s.

Een ander idee is een bedrijfspagina maken binnen de app. Op deze pagina deel je alle informatie met je collega’s, zet je projecten online en maak je die toegankelijk voor degenen voor wie het van belang is. Ook zij kunnen dan documenten toevoegen, wijzigen of alleen bekijken, super innovatief! Daarbij komt dat je heel gemakkelijk gebruik kan maken van zo’n app, zoek gewoon even naar een Google App reseller, er zijn er verschillende binnen Nederland. Op deze manier wordt samenwerken, snel, leuk, goedkoop en simpel!