Beste zakelijk sim only abonnement uitzoeken

Beste zakelijk sim only
Een zakelijk sim only abonnement kiezen is niet altijd even makkelijk. Zo zijn er veel verschillende aanbieders (zoals KPN, Telfort, Ziggo en Tele2) die elk weer een andere dekking bieden en andere mobiele internet snelheden. Of misschien ben je wel ZZPer en overweeg je om een particulier abonnement aan te schaffen. Wat de vraag ook is. In dit artikel leggen we uit hoe u een goed zakelijk sim only abonnement kunt kiezen.

Stabiel internet belangrijk bij zakelijk sim only?

Veel ondernemers (en werknemers) hebben mobiel internet nodig op hun telefoon. Maar hoe vaak en waar heeft u het voor nodig? Stel uzelf eens de volgende vragen:

  • Ben ik veel buiten de stad?
  • Zit ik veel binnen?
  • Maak ik gebruik van videobellen of bellen of het internet (Skype, Facetime, etc)?
  • Gebruik ik mijn telefoon vaak als hotspot?

Beantwoordt u 3 van de 4 vragen met ja? Dan is stabiel internet voor u belangrijk. Kies dan vooral voor KPN of Ziggo. Zij bieden uitgebreide landelijke dekking met ruimte databundels (>5 GB). Op ZakelijkBellen.nl is een overzicht te vinden van goede zakelijk sim only aanbiedingen die hierbij passen.

Onbeperkte bereikbaar?

Moet u altijd telefonisch bereikbaar zijn en belt u veel met uw klanten? Dan zijn er abonnementen met onbeperkt bellen en smsen. Het voordeel hiervan is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over onverwachte kosten, omdat u buiten de bundel belt. Een nadeel is dat u mogelijk standaard te veel betaald voor minuten die u niet gebruikt.

Wanneer is onbeperkt bellen interessant?

Als u meer dan 500 minuten per maand belt, wordt het vaak interessant om hiervoor te kiezen. De prijzen van de duurste abonnementen verschillen namelijk niet zoveel. Voor onbeperkt bellen betaalt u bij Tele2 bijvoorbeeld minder dan € 30,-(excl. BTW). Eventueel kan het ook interessant zijn om er dan direct een telefoon bij te kiezen, omdat providers hier goede aanbiedingen op hebben. Op de website van Zakelijk Bellen vindt u hier alle informatie over.