Glazen wanden voor een geweldige en flexibele werkplek

Glazen wanden
Less is more. Less is more, denk je? Wat heeft dat met de titel ‘Glazen wanden’ te maken. Nou, eigenlijk alles. Het nieuwe werken is gebaseerd op openheid en flexibiliteit. Minder muren verhoogt de openheid. Met het plaatsen van glazen wanden speel je in op de openheid.

Realisatie van glazen wanden

De glazen wanden van Brakel Totaal Project zijn stijlvol en laten een bestaande ruimte in hun waarde. Een grote ruimte wordt opgedeeld in meerdere kleine ruimtes, maar blijft ogen als een geheel. Door het plaatsen van glaswanden kunnen deze dienen als tussenwand, kantoorwand of zelfs scheidingswand. Met de decoratieve functie die een glaswand heeft, zorgt deze voor een ruimtelijk gevoel en geeft het een lichte en transparante uitstraling.

Bij de realisatie van glaswanden worden de wanden ingemeten zodat de profielen, deuren en de glasunits exact op maat kunnen worden aangeleverd. Het monteren van de wanden neemt dus maar een korte tijd in beslag.

Verschillende opties

Bij Brakel Totaal Project zijn er verschillende opties als het gaat om glaswanden, deze verschillende opties zijn:

  • Glas beplakt met folie.
  • Gekleurd glas.
  • Volglaswand met enkel glas.
  • Volglaswand met dubbel glas.
  • Glaselementen van enkel glas.
  • Brandwerend glas.

Brakel Totaal Project

Bij Brakel Totaal Project zijn er dus oneindig veel opties. Daarnaast kan Brakel Totaal Project de glaswanden op maat produceren. Naast leverancier is het dus ook producent van hoogwaardige glaswanden. Door de eigen wanden zelf te produceren kan Brakel Totaal Project voldoen aan alle wensen en eisen die gesteld worden door opdrachtgevers.

De ervaring van ruim 40 jaar heeft geleerd dat de glaswanden van Brakel Totaal Project een goede investering zijn voor vele opdrachtgevers.

Interesse in de kwalitatief hoogwaardige, duurzame en tijdloze glaswanden van Brakel Totaal Project? Neem dan contact op via de website!