Geboortekaartjes en borrelkaarten: tips en trends

Geboortekaartjes tips en trends
Confetti geboortekaartjes. Super actueel zijn de confetti prints op kleding en accessoires. Geboortekaartjes kunnen natuurlijk niet achterblijven, en dus zijn de nieuwste trends kaartjes met vrolijke polka dots van kleine stippen tot en met de hele grotere cirkels.Uiteraard in de meest leuke en vrolijke kleuren die je maar kunt bedenken. Vier je bevalling want het is een bijzonder en uniek moment! Ga voor de geboortekaartjes die het beste passen bij je smaak, stijl of gewoon je gemoedstoestand 🙂

Botanisch is weer helemaal terug

Weet je nog de printjes met de bloemetjes en plantjes? Die waren zo passĂ©. Nou.. niet meer dus. Botanische prints zijn weer helemaal in. Je ziet het terug in kinderkleding en dan duurt het niet lang meer voordat ze te zien zijn bij geboortekaartjes. Flamingo’s, rozen, tulpen, boeketjes en andere vrolijke printjes in pastelkleuren. Ze zijn weer helemaal in! Blauw, geel, roze en natuurlijk groen zijn kleuren die niet mogen ontbreken.

Geboortekaartjes: wat zijn dé trends van nu?

De geboorte van je kind is natuurlijk is onvergetelijks,  laat Kaartcollectie.nl daarom met een geboortekaartje ook het moment onvergetelijk maken. Dankzij een uitgebreide collectie geboortekaartjes uit eigen productie, Belarto en Buromac hebben we altijd honderden kaartjes op voorraad. Ook zo benieuwd naar de laatste geboortekaartjestrends? Lees dan snel verder!

Watercolor geboortekaartjes

Heb jij ze al gespot? De prachtige kaartjes met aquarel, ook wel watercolor kaartjes genaamd. Heel gaaf en hip! Een mooie samenvoeging van romantiek en liefde!

Langwerpige geboortekaartjes

Bij Kaartcollectie.nl zien we de laatste tijd veel bestellingen binnenkomen van langwerpige kaartjes. Het is eens wat anders dan de standaard vierkante of rechthoekige kaartjes. Omdat je in de lengte moet werken, is er wat minder ruimte voor tekst en afbeelding en dat houdt het kaartjes clean. En goeie optie voor mensen die houden van een minimalistisch design.

Baby borrelkaartjes

Fijn! De de baby is geboren  en alles is goed en gezond. Maar dan komt het, familie en vrienden staan te popelen om langs te komen. Begrijpelijk, maar soms kan dit voor de moeder en kind iets te zijn. Een oplossing is het geven van een babyborrel. Stuur gewoon mensen een babyborrel uitnodiging zodat iedereen tegelijk kan komen. Plan het van voren zodat je hier rekening mee kan houden. Een mooie oplossing als je liever hebt dat iedereen op één moment komt. Je kunt dit als los staand kaartje sturen of als een klein kaartje mee sturen met de geboortekaart.

Silhouet geboortekaartjes

Vintage is hot! Terug van weggeweest is de silhouet op het geboortekaartje. Het geeft uw kaartje een vintage touch en blijft toch modern. Een tweede kindje op komst? U kunt kiezen voor een afbeelding met twee kindjes.

Tip: professionele geboortefoto’s door een fotograaf

Zoek je naar iets wat veel verder gaat dan alleen een foto op een kaartje? Bekijk dan eens de mogelijkheden om een geboortefotograaf in te schakelen. Deze maak een professionele reportage van de weeën tot aan de geboorte en het 1e bezoek van opa en oma. Deze bijzondere momenten worden intiem vastgelegd en dat geeft een prachtig eindresultaat. Een mooiere manier om een herinnering vast te leggen is er niet. Sommige ziekenhuizen laten deze fotografen ook toe op de O.K. in het geval van een keizersnede.