Jouw feest wordt een succes met deze tips

Feestlocatie
Heb jij de schone taak gekregen om een feest op een externe feestlocatie te organiseren? Dan zit je nu vast in de stress! Zeker wanneer dit feest ter ere van iets groots en massaals is. Een top feest op een high profile locatie wil je natuurlijk wel goed organiseren, het is tenslotte een hele mooie opdracht die jou en jouw kwaliteiten voor eeuwig en altijd in de kijker zullen spelen. Als jij net als ik ben, zit je nu echter met je handen in het haar. Je had niet verwacht dat er zoveel bij kwam kijken. In dit artikel geef ik jou een aantal handige tips die jij kunt toepassen bij het organiseren van een evenement op een externe feestlocatie.

Denk goed na over de feestlocatie

Een leuk feest organiseer je natuurlijk niet voor niets op een externe locatie. Dat komt waarschijnlijk doordat je in je eigen locatie geen ruimte hebt of omdat een andere locatie iets meer bijzonder is. Een goede locatie kun je fantastisch naar eigen hand zetten en daarom kun je een fantastisch themafeest neerzetten. Een themafeest laat altijd meer indruk achter dan een normaal feest. Je mag dus best een beetje uitpakken.

Denk goed na over de catering en de drankjes

Een feest is zo goed als de catering en natuurlijk moet die aansluiten bij de gasten die er zijn. Toch is er nog iets belangrijk en dan is jouw portemonnee. Probeer enigszins in te perken hoeveel drank je wilt gaan schenken. Zo kun je bijvoorbeeld werken met muntjes of bonnen, zodat je het aantal geschonken drankjes in ieder geval in kunt perken of in de gaten kunt houden.

Kies een locatie dichtbij het station

Een locatie dichtbij het station is belangrijk omdat mensen ook nog terug moeten. Naar feesten en partijen gaan mensen gewoon liever met het openbaar vervoer dan met de auto en laten we eerlijk zijn, dat is ook een stuk veiliger.  Je kunt er ook nog voor kiezen om iemand op het station te zetten die je gasten de goede kant op stuurt.

Succes en vooral veel plezier

Een feest organiseren op een externe locatie kan een boel stress opleveren en een boel geregel. Zorg dat je alles van tevoren hebt geregeld, zodat je op de dag van je feest op-en-top kunt genieten!