Een feest organiseren op een feestlocatie en de beste afspraken

Feestlocatie personeel
Een feest organiseren op een toffe feestlocatie ter ere van een verjaardag of een personeelsfeest zorgt natuurlijk voor extra sfeer tijdens het feest. Om je feest goed te organiseren moet je wel aan een boel dingen denken. Het belangrijkste is dat je voor een locatie kiest die je helpt bij het organiseren van het traject. Wanneer je die locatie hebt gevonden is het belangrijk dat je goede afspraken maakt met deze locatie. Maar welke afspraken moet je dan maken? Dat leg ik je uit in deze blog.

De feestlocatie en drankjes en hapjes

Geen feestlocatie is compleet zonder drank en hapjes. Je wilt dat mensen op je feest genoeg te drinken en te snacken hebben, maar niet dat de kosten hiervan uit de hand lopen. Precies om die reden is het belangrijk dat je goede afspraken maakt met je locatie over deze kosten. Zorg dat je gewaarschuwd wordt wanneer het normale drankarrangement overschreden wordt en er extra kosten komen. Wil je dan dat mensen vervolgens zelf moeten betalen voor de drank? Kies je voor drankbonnen of ga je voor een andere regeling die de locatie aanbiedt. Waar je ook voor gaat zorg dat je hier duidelijke afspraken voor op papier zet.

Apparatuur

Een goede feestlocatie heeft een boel apparatuur tot haar beschikking, afhankelijk van de grote en duur van het evenement kun je een groot deel van de apparatuur vaak gebruiken. Toch is het belangrijk en misschien wel broodnodig dat je afspraken maakt over welke apparatuur dat precies is. Wanneer je namelijk gebruik wilt maken van apparatuur die niet standaard bij de prijs inbegrepen zit en daar pas later achterkomt kan dit zorgen voor een zure nasmaak. Een extra rekening bovenop de standaard rekening, daar zit natuurlijk niemand op te wachten.

Succes!

Heel veel succes en vooral plezier bij je aankomende feest. Ga je een themafeest organiseren? Denk er dan ook goed overna of de gekozen feestlocatie wel past bij het thema dat jij voor ogen hebt. Een thematisch aansluitende locatie zorgt voor een wow effect bij je gasten.