Energie aanbiedingen met welkomstcadeau of korting

Energie aanbieding
Wanneer je een nieuw energiecontract wilt aanschaffen, let je dan wel op de energie aanbiedingen? Leveranciers stunten vaak met gratis tablets, kortingen op jaarafrekeningen of kadobonnen. De aanbiedingen zijn echter niet altijd in één keer te vinden op de website van de leverancier.

Energie aanbiedingen met cadeau

De gratis iPad actie van Oxxio is waarschijnlijk de populairste actie tot nu toe. Helaas is deze actie niet meer geldig. Wel zijn er tegenwoordig andere energie aanbiedingen zoals cadeaubonnen van onder andere MediaMarkt en Bol.com maar ook nog een gratis tablet. Let echter wel op dat de energie aanbiedingen met cadeau’s en cadeaubonnen. Enkel geldig zijn in samenwerking met een gas én stroom contract. Mocht je liever alleen een gas óf stroom contract willen. Dan kan je altijd nog kiezen voor korting op je jaarafrekening of cashback acties.

Momenteel heeft Essent een energie aanbieding. Waarbij je een MediaMarkt kadobon ter waarde van € 170,- krijgt in samenwerking met een driejarig contract. Bij EnergieDirect krijg je bijvoorbeeld een kadobon van Bol.com ter waarde van € 100,- met een éénjarig contract. Het is altijd aan te raden om te kiezen voor een éénjarig contract. Hierdoor kan je namelijk ieder jaar overstappen naar een andere aanbieding. Op die manier kan je ieder jaar weer profiteren van welkomstkortingen of cadeau’s.

De beste energie aanbiedingen vergelijken

Het is natuurlijk lastig om te zeggen wat de beste energie aanbiedingen zijn. Dit verschilt namelijk per persoon. De een wilt bijvoorbeeld gewoon geld gestort krijgen op zijn bankrekening terwijl een ander liever een gratis tablet ontvangt. Essent is momenteel de enige leverancier die een gratis tablet aanbiedt bij een energie contract.

De hoogste korting die je momenteel kunt ontvangen is van Nuon. Bij Nuon krijg je namelijk € 250,- korting bij een energiecontract van één jaar. Dit is een hele goede energie aanbieding. Omdat het contract ook nog eens lage tarieven heeft en een laag vastrecht per maand.