elektrificatie op de werkplek

In het dagelijks leven proberen we steeds flexibeler en mobiler te zijn. Thuis, onderweg of op kantoor hebben we steeds vaker behoefte aan data en dus ook stroom.

Om te voorkomen dat de werkplek een onoverzichtelijke bende van draden en snoeren wordt is fatsoenlijke bekabeling echt een must. Moonen Import Export bied een assortiment bekabelingsproducten die aan hoge eisen voldoen. Er zijn opbouw-, onderbouw- en inbouwmodules zodat er voor iedere werkplek een oplossing beschikbaar is.

Opbouwmodules worden ook wel powerdocks genoemd en worden simpelweg op het bureau geplaatst. De inbouwmodules zijn om in de wekplek te integreren. De onderbouwmodles worden een voudig onder het bureaublad geplaatst. Denk dan bij de laatste b.v. aan de stekkerdoos.

Voor welke optie U ook kiest om Uw kabelmanagement in goed banen te leiden zorg altijd dat de installatie overzichtelijk blijft zodat U bij eventuele storingen weet welke snoer bij welk apparaat hoort. Zorg er ook voor dat de kabels niet kunnen beschadigen door scherpe voorwerpen want voor U het weet ontstaat er kortsluiting of erger nog, staat alles onder spanning.

Voor meer informatie staan wij graag ter beschikking en kunt U gewoon contact met ons opnemen.

Moonen Import Export
Groothandel in kantoormeubelen
Energieweg 28,
5071 NP Udenhout