Een zakelijk mobiel abonnement kiezen

Het is aan te raden om een zakelijk mobiel abonnement aan te schaffen met snel internet. Daarnaast is het verstandig om een vast aantal belminuten te nemen, zodat je weet wat je kunt verbruiken.

Zakelijk mobiel abonnement met 4G internet

Als je veel internet gebruikt, is een zakelijk mobiel abonnement met 4G internet aan te raden. Hiermee kun je snel internetten, wat bijvoorbeeld handig is als je veel mails ontvangt en verstuurd met bijlagen. KPN en Vodafone bieden het snelste 4G internet aan, met beiden een maximale downloadsnelheid van 225 Mbit/s. Dit is een stuk sneller in vergelijking met T-mobile en Telfort die respectievelijk een maximale downloadsnelheid van 120 Mbit/s en 150 Mbit/s aanbieden.

Wanneer je een zakelijk mobiel abonnement aanschaft, is het aan te raden om te kiezen voor een databundel van minimaal 1GB. Zo heb je voldoende internet om de hele maand online te zijn. Daarnaast is een grote bel/sms bundel ook handig. KPN biedt bijvoorbeeld een abonnement aan waarmee je onbeperkt kunt bellen en sms’en.

Zakelijke telefoon met mobiel abonnement

Bij veel mobiele abonnementen krijg je een zakelijke telefoon, die je mag houden. Na het aflopen van het contract, kun je weer een nieuwe telefoon uitzoeken. Het voordeel is dat je zelf kunt kiezen wat voor een zakelijke telefoon je gebruikt. Zo kun je kiezen voor de nieuwste modellen zoals de iPhone 6S en de Samsung Galaxy S6 Edge, maar ook voor oudere modellen waardoor je voordeliger uit bent.

Als je een zakelijke telefoon bij je mobiele abonnement uitzoekt, let dan op verschillende onderdelen. Ten eerste is een goede accu van belang. Het is vervelend als je accu halverwege de dag leeg is, terwijl je je telefoon nog nodig hebt. Ten tweede is een goede camera ook handig om foto’s te maken bij bijvoorbeeld borrels en netwerk evenementen. Ten slotte is een groot opslag- en werkgeheugen ook aan te raden. Een groot opslaggeheugen is aan te raden wanneer je veel foto’s en bestanden op je zakelijke telefoon hebt staan. Een groot werkgeheugen zorgt ervoor dat je telefoon snel applicaties opstart