Een informatiezuil kan meer dan je denkt!

Informatiezuil
Een informatiezuil is een apparaat dat gebruikt kan worden om erachter te komen wat de leeftijd is van iemand die uw feest, café of evenement binnen wil komen. En dat terwijl daar strikte veiligheidsmaatregelen gelden. Een informatie zuil is uitgerust met een scanner. Wanneer een identiteitsbewijs door de scanner wordt gehaald zal de informatiezuil binnen luttele seconden aangeven of de eigenaar van het identiteitsbewijs voldoet aan de leeftijdsverplichting van het evenement. Zo voorkom je dus dat er fouten gemaakt worden. Bijvoorbeeld bij het berekenen van de leeftijd door de bewakers in grote drukte en stress.

De informatiezuil

Er zijn verschillende soorten van de informatiezuil. Er is een zuil die erg handig is voor bijvoorbeeld festivals, cafés of discotheken. Dat komt omdat deze zuil ingepakt is een flightcase. Dat zorgt ervoor dat je de zuil eenvoudig kan verplaatsen. Zo kun je de identiteitscontrole al buiten uitvoeren. Of de informatiezuil verplaatsen naar een plek waar het op dat moment druk wordt. Zo kan je de binnenkomst van gasten extra goed reguleren.

Een informatiezuil met een grotere ‘body’ is ook verkrijgbaar. Deze zuil is veel zwaarder en niet te verplaatsen. Dit is handig voor plekken waar de informatiezuil moet blijven staan op dezelfde plek, zoals een vliegveld of stadion. Deze zuil is uitgebreider en kan ook versleutelde informatie ophalen en verzenden. Deze versleutelde informatie is echter alleen op te halen door het juiste identificatiebewijs te scannen. De versleutelde informatie wordt dan vrijgegeven. Zo kan bijvoorbeeld een vliegticket, of een entreebewijs doorgegeven worden aan de rechtmatige eigenaar van het ticket. Wanneer iemand er dus achter komt dat hij zijn entree bewijs of ticket kwijt is. Dan kan hij naar de informatiezuil om daar met zijn identificatiebewijs een nieuwe op te halen.

AL deze producten zijn verkrijgbaar bij het bedrijf 24ID Check. 24ID Check is een bedrijf dat zich bezig houdt met de persoonsregistratie en fraudebestrijding. Neem contact op met 24 ID Check voor een antwoord op al je vragen!