De 5 meest grappige relatiegeschenken

Grappige relatiegeschenken
Ben jij op zoek naar diverse grappige relatiegeschenken voor jouw zakenpartners of klanten? Het belangrijkste is dat jouw relatiegeschenken een bepaalde indruk achterlaten. Hierbij kun je denken aan relatiegeschenken die teruggekoppeld worden naar jouw diensten of producten, maar tevens moet het relatiegeschenk dagelijks gebruikt kunnen worden en het moet indruk maken doordat het een grappig geschenk is. Hieronder is een overzicht samengesteld van de grappigste relatiegeschenken van dit ogenblik.

Top 5: De stressballen in verschillende vormen

Wist jij bijvoorbeeld dat je stressballen kunt bestellen in diverse vormen en soorten? Denk bijvoorbeeld aan de bekende stress-mannetjes, de stressballen in de vorm van een huis of een stressbal in de vorm van een voetbal. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een stressbal te verkrijgen die gekoppeld kan worden aan jouw diensten of producten. Kies daarom voor een bedrukte stressbal als een van de grappige relatiegeschenken.

Top 4: De denkspelletjes (Breinkrakers)

Breinkrakers vind iedereen leuk. Je komt ze vaak bij mensen tegen in de kantine, keuken of op tafel tijdens een verjaardag. Je kunt denken aan houten denkspelletjes of een flessenstop voor een fles wijn die je alleen van de fles afkrijgt door het oplossen van een klein denkspelletje. Leuke originele denkspelletjes die je kunt laten bedrukken en waar mensen over gaan praten.

Top 3: De VR-brillen

Virtual Reality is in opkomst en je ziet de VR-brillen steeds vaker verschijnen. Kies daarom voor een VR-bril waar je een mobiel in kunt schuiven. Grappige gadget waar mensen daadwerkelijk over gaan praten. Tevens ziet men niet vaak een VR-bril in het hedendaagse leven. Laat ze daarom bedrukken met uw logo en mensen gaan daadwerkelijk praten over uw onderneming.

Top 2: De anti stress ballensets

Mensen hebben vaak last van stress. Tijdens het werk, thuis etc. Een grappig relatiegeschenk die niet veel mensen kennen is de anti-stress Chinese ballenset. Een luxe set die je op je bureau kunt stationeren en bij veel stress kun je deze ballen gebruiken om te ontstressen.

Top 1: USB-ventilators

USB-ventilators voor op het werk. Zitten jouw klanten zonder airco op het werk dan is niets leuker en grappiger dan het ontvangen van een kleine USB-ventilator met bedrukking. Eenvoudig aansluiten en een leuke gadget om te krijgen.