Betaalbare WaiterOne kassa app POS software

POS software
Dure kassa oplossingen zijn verleden tijd door de POS software. We mogen het voorzichtig zeggen, maar het gaat eindelijk weer goed met economie in Nederland. Of beter gezegd, de koopkracht is dit jaar erop vooruit gegaan en volgens het CBS mogen we deze trend ook volgend jaar verwachten. Kijken we naar de huizenmarkt, auto verkopen en de algemene bestedingen in winkels dan kun je concluderen dat het allemaal rooskleurig eruit ziet. Met name dat laatste biedt veel perspectief voor ondernemers en winkeliers. Want doordat mensen weer vaker naar winkels, restaurants en uitjes zijn gegaan is er beduidend meer uitgegeven. Samenhangend met de groei van de economie, zijn er de laatste jaren ook veel meer ondernemers bijgekomen.

Alleen in dit jaar al zijn er in het eerste helft van het jaar net zo veel ondernemers gestart ( en gestopt ) als in dezelfde periodes in de afgelopen vijf jaar. Ook het aantal faillissementen toont een dalende lijn. Kortom, positieve berichten en vooruitzichten. Met het starten van een nieuw bedrijf betekent ook dat er investeringen moeten worden gedaan. Voor winkeliers is o.a. het kassa systeem één van de grotere investeringen die gedaan moeten worden. De traditionele pin en kassa systeem is nou eenmaal een bekend en herkenbaar beeld bij consumenten en dat wil je natuurlijk ook bieden aan jouw klanten. Maar tijden veranderen en gelukkig zijn er oplossingen die voordelig zijn én uitstekend werken!

Betaalbare POS software voor horeca en winkels

Tablets zijn enorm veelzijdige apparaten. Dat bewijst wel de ondersteuning van software ontwikkelaars met slimme apps en software die gemaakt worden voor de tablet. De WaiterOne kassa app POS software is precies zo’n vernuftige oplossing. Geen ingewikkelde installaties of dure hardware apparatuur. Het enige wat je nodig hebt is een tablet! De oplossing is kant en klaar en wijst zich vanzelf. Het mooie van de WaiterOne kassa app is dat deze aan te passen is aan jouw bedrijf, winkel, restaurant of café. En doordat het uiterst compact en mobiel is, kun je je eigen kassa systeem overal mee naar toe nemen. Dit kassa systeem heeft al meer dan 10.000 installaties in de horeca en retail branche. Dus het is een beproefd en wijd gebruikt systeem wat continu wordt onderhouden met nieuwe updates.

Contactloos betalen is de toekomst

Nu nagenoeg alle banken contactloos betalen ondersteunen, biedt dit ook weer mogelijkheden om voordelige betaal oplossingen te bieden. Dure pin automaten zijn overbodig en maken plaats voor contactloos betaaloplossingen zoals NFC ( near field communication). Deze oplossingen werken naadloos met de WaiterOne app op mobiel en tablet en begint steeds meer een standaard te worden in mobiele apparaten.