Bedrijfskleding als marketinginstrument

Bedrijfskleding
Goede bedrijfskleding is een must. De eerste indruk is de indruk die telt, niet waar? Dat hebben we met bijna alles. Als we iemand ontmoeten of als we met iemand of een bedrijf zaken doen, letten we op de uitstraling van een persoon. Kleding speelt hierbij natuurlijk een belangrijke rol. Als ondernemers met personeel dragen je medewerkers je naam, je visie en je normen en waarden over naar je klanten.

Des te belangrijker dat je personeel professioneel en representatief eruit ziet. Goede, nette en professionele werkkleding is daarom erg belangrijk. Bedrijfskleding is een verlengstuk van je persoonlijke marketing. Je klanten herkennen je medewerkers immers op afstand vanwege de logo of huisstijl elementen op het kledingstuk. Vandaar dat bedrijfskleding voorzien van je bedrijfslogo een niet te onderschatten marketinginstrument is.

Workwear24 – specialist in bedrijfskleding voor klein en groot MKB

Met meer dan 10 jaar ervaring helpt en adviseert Workwear24 ondernemers en bedrijven met goed uitgeruste en hoogwaardige werkkleding voor de professional. Dankzij een sterk partnernetwerk van leveranciers in binnen- en buitenland kan Workwear24 voorzien in de hedendaagse behoeften. Natuurlijk voor ondernemers en zzp’ers. Denk hierbij aan strenge kledingvoorschriften voor diverse branches.

Zo zijn onze OK-kleding voorzien van de strenge EN13795-3 norm wat betekent dat deze kledingstukken micro-bacteriële bescherming bieden. Schoenen zijn bij Workwear24 ook in elk type en maat leverbaar. Van sportieve veiligheidssneakers met S1 bescherming tot de zeer degelijke hoge veiligheidsschoenen met de stevige S3 veiligheidsnorm. Daarnaast bieden we waterdichte werkschoenen en schoenen met ESD norm voor bescherming in w.

Om het handig te maken voor onze klanten hebben we in onze webshop de meest gangbare branches opgedeeld. En gekoppeld met een uitstekend hoogwaardig en betaalbaar assortiment. Dat scheelt niet alleen tijd voor de bezoeker. Het is overzichtelijk en je weet als professional meteen wat je nodig hebt. Voor een veilige en plezierige werkdag. Tot slot zijn nagenoeg alle producten in onze webshop leverbaar vanaf 1 stuk. Een ideale uitkomst voor ZZP’ers of ondernemers die kleine aantallen nodig hebben.

Online voorraad systeem voor grote bedrijven

Voor grote bedrijven met veel personeel biedt Workwear24 een zeer handig online klantenportaal systeem. Waarbij alle medewerkers een unieke inlog krijgen. Dit geeft ze de mogelijkheid hun eigen kledingstukken te bestellen in hun gewenste maat. Niet alleen heel handig, het scheelt enorm veel tijd voor de medewerker én werkgever. Het kledingpakket is van te voren al bekend. En de medewerker in kwestie kan op deze manier een andere maat bestellen of aanvullende ( of vervangende ) kledingstukken bestellen.