Meer uit je website met een seo specialist

Wil je hoger komen in Google dan zul je waarschijnlijk op zoek moeten gaan naar een goede SEO specialist. Tegenwoordig komen er steeds meer bedrijven bij welke SEO aanbieden. Echter weten de meeste bedrijven niet eens waarmee ze bezig zijn. Je betaald een hoop geld voor weinig resultaat. De echte SEO specialist zal zich niet alleen onderscheiden in prijs maar ook in resultaat. Je betaalt waarschijnlijk een stuk meer maar krijgt ook echt waar voor je geld.

Veel bedrijven die SEO aanbieden maken gebruik van verouderde kennis. Alles wat je in boeken of op internet terug kunt lezen is al verouderd en nagenoeg onbruikbaar. De trucks werken niet en kunnen er zelfs voor zorgen dat je site er verder door zakt. Uiteraard staan er ook dingen op internet die wel bruikbaar zijn.

De Basis

We gaan altijd uit van een basis. De basis moet goed zijn. Heb je een website die gewoon rot in elkaar zit en bezoekers moeten gaan zoeken naar knoppen en ook nog eens gaan inzoomen op hun mobiele apparaten, dan ga je de strijd verliezen. De website of webshop moet in de basis gewoon in orde zijn.

Google richtlijnen

Je kunt uiteraard gebruik maken van de Google richtlijnen om de basis op orde te krijgen. Vanuit daar kun je op zoek gaan naar een SEO specialist. De SEO specialist zal je website eerst uitvoerig controleren en aan de hand daarvan een goed rapport op kunnen stellen. Vervolgens wordt er een plan gemaakt en een prijs berekend. Goede SEO is niet goedkoop. Je betaalt niet alleen voor de expertise maar ook voor de uren die erin gaan zitten. Vaak vergis je jezelf nog in het feit dat het een hoop werk kan zijn. Ben je zelf al aan de slag geweest en/of hem je een amateur aan je site laten rommelen dan kunnen de kosten zelfs verder oplopen bij de SEO specialist omdat hij of zij weer een aantal zaken ongedaan moet maken. Direct uitbesteden kan dus in een aantal gevallen goedkoper uitvallen.

Belangrijke SEO tips:

  • 1 Zorg dat je afbeeldingen niet te groot zijn
  • 2 Zorg dat je website genoeg tekst bevat
  • 3 Zorg dat je website gebruiksvriendelijk is

Goede SEO specialisten herkennen

De echte SEO specialist of gespecialiseerde SEO bedrijven herken je aan hun eigen organische ranking/positie. Er zijn een hoop bedrijven die zich bovenaan kopen door een AdWords reclame campagne in te zetten. Hun eigen website is vaak zelf slecht vindbaar. Met deze bedrijven wil je vaak geen zaken doen. Je betaalt een hoop geld en krijgt er vaak weinig voor terug. De dure reclamecampagnes betaal jij als klant.