Waarom een feest organiseren op locatie?

Sta je aan de vooravond van een jubileum? Is je grootvader bijna 80 geworden? Je moeder bijna 50? Of zijn je ouders bijna 40 jaar getrouwd? Dit zijn top redenen om eens een goed feest te geven. Maar in plaats van een kringverjaardag, een etentje of bowlen wil je een keer wat anders. In deze blog ga ik in op de beste, origineelste mogelijkheden om er een onvergetelijk feest van te maken.

Feestlocatie bij jou in de buurt

Zou je graag de organisatie van je feest zorgeloos over willen geven aan een professionele organisatie. Een locatie waar mensen feesten geven is dan echt iets voor jou. Een feestlocatie wordt zoiets ook wel genoemd. Vaak kun je er terecht voor bruiloften, jubileums, verjaardagen en andere feesten. In Kampen vind je een prachtig gelegen feestlocatie aan de IJssel: De Leuke Hanzestad. Klik hier voor meer informatie over De Leuke Hanzestad.

Bootfeest

Wil je over het water dobberen, het glas heffen en een stuk vlees eten? Dan is een bootfeest echt wat voor jou. Vaak is in overleg met de crew veel mogelijk. Wil je bijvoorbeeld even stil gaan liggen met de boot voor een duik in het water? Vraag dan of dat mogelijk is. Het is aan te raden om van te voren een vaste prijs af te spreken.

Bosfeest

Een bosfeest klinkt misschien suf. Maar nee, het is hartstikke gezellig. Met een bosfeest bedoel ik niet met een tentje op de hei gaan zitten. Zoek een geschikt restaurant/locatie in een bos waar je meer kunt dan alleen eten. Na het eten zou je bijvoorbeeld buiten kunnen borrelen en zitten rond een kampvuur. Een bosfeest staat synoniem aan gezelligheid.

Strandfeest

Op een druilerige zomeravond is niets fijner dan een wandeling over het strand. Waar beter dan op het strand kun je de zomer vieren. Onder het genot van cocktails kun je heerlijk genieten van een zomers feestje. Je kunt natuurlijk zelf op het strand een feestje organiseren. Wel moet je dan veel spullen meenemen. Als je je liever laat ontzorgen kun je beter contact opnemen met een strandtent. Zij kunnen de organisatie van je feest op zich nemen.