Plastic wijnglazen koopt u bij Daily Style

Plastic wijnglazen kopen online
Een feestje is altijd leuk. Er komt visite, de slingers hangen uit en worden hier en daar een paar drankjes genuttigd. Als het druk is op je feest zit een ongeluk in een klein hoekje. Een glas dat kapot valt kan vervelende gevolgen hebben. Daarnaast is het erg zonde van de mooie wijnglazen als ze stuk gaan. Gelukkig heeft het bedrijf Daily Style hier iets op verzonnen. Daily Style is een bedrijf waar u terecht kunt voor alle producten die u nodig heeft. Bijvoorbeeld om een geslaagd feestje te geven. Daily Style heeft plastic wijnglazen in haar assortiment. Zo ontstaan er nooit meer vervelende situaties als een wijnglas valt.

De plastic wijnglazen van Daily Style

Daarnaast kan het ook erg vervelend zijn als een tijdens het feestje de wijnglazen opraken. Ook dat is verleden tijd als u plastic wijnglazen koopt bij Daily Style. Voor 1,49 euro krijgt u 12 plastic wijnglazen. Zo kunt u meer dan genoeg van deze wijnglazen kopen voor al uw feestgangers! Het beste is dat u na afloop van het feestje niet tot diep in de nacht hoeft af te wassen. De plastic wijnglazen mogen gewoon in de plastic bak worden gegooid.

De plastic wijnglazen zien eruit als echt wijnglazen, het is een transparant wijnglas met een voet. In de plastic wijnglazen kan 150 ml wijn geschonken worden.

Daily Style maakt uw feest tot een succes ! Kom langs in één van de vier winkels. De winkels kunt u vinden in Almere of Amsterdam. Bent u niet in staat om hiernaar toe te reizen? Ook dan is er geen vuiltje aan de lucht. Via de webshop van Daily Style kunt u alle producten bestellen. En die zijn dan binnen twee tot drie werkdagen bij u thuis. Dus gaat u binnenkort een feestje geven en bent u nog opzoek naar plastic wijnglazen? Ga dan vlug naar de website van Daily Style en bekijk wat jij wilt hebben!