Partyschip: een unieke feestlocatie

Regelmatig zal het voorkomen dat je een groot feest moet geven of uitgenodigd bent voor een groot feest. Of je nu wilt of niet, af en toe is het nodig om een feestje te geven. Naast de gasten, hapjes, drankjes en de muziek is er nog een belangrijk onderdeel dat geregeld moet worden. Het gaat hier om de locatie. De locatie kan nog wel eens een lastig onderdeel zijn. Waar vier je een groot feest? Wat vinden mijn gasten leuk, en kan ik een keer een uniek feest geven? Uiteraard heeft de locatie ook te maken met de reden van het feest. Zo kun je meerdere redenen hebben om een feest te vieren:

  • Een bruiloft
  • 50 jaar getrouwd
  • 25 jaar in dienst
  • Personeelsfeest
  • Bedrijfsfeest
  • 50 of 65 jaar verjaardag

De locatie

Nu maakt het niet heel veel uit hoe groot het feest is om een locatie af te huren. Een zaal afhuren kan bijvoorbeeld in verschillende afmetingen. Een geschikte locatie voor het vieren van een groot feest is een partyschip. Een partyschip is een schip met boven- en onderdek waar vaak veel mensen op kunnen. Het voordeel van een partyschip is dat er veel mensen op kunnen en dat het schip geschikt is voor meerdere soorten feesten.

Verschillende soorten partyschepen

Een partyschip is door heel Nederland te verkrijgen. Zo kun je in Groningen, Friesland, Limburg, en Zeeland een partyschip huren. Het voordeel van Nederland is dat je overal een partyboot kunt huren. Een partyschip kun je bijvoorbeeld huren voor het presenteren van een nieuw bedrijfsproduct. Dan zou een schip met plek voor 25 tot 175 personen geschikt zijn. Wil je een bruiloft uitgebreid vieren op een partyschip met muziek en champagne? Dan kun je het beste een schip met een groot dek huren.

Een partyschip huren

Er zijn een aantal grote aanbieders van partyschepen in Nederland. Het advies is om een partyschip te huren bij een betrouwbare aanbieder die partyschepen door heel Nederland aanbiedt. Een grote aanbieder is namelijk betrouwbaarder met de kwaliteit en service dan een kleine partij.