Naar Oostenrijk buiten het wintersport seizoen.

Tijdens je wintersport vakantie in Oostenrijk kun je een hoop dingen doen naast het wintersporten. Oostenrijk heeft namelijk een interessante cultuur en zelfs buiten de wintersport seizoenen kun je genieten van Oostenrijk, want zelfs als er geen sneeuw ligt is het een ontzettend mooi land. Er zijn een hoop verschillende dingen te doen en zelfs dingen waarvan je het niet verwacht had dat je die daar kon doen, omdat je bij Oostenrijk toch al snel aan wintersport denkt.

Bestemmingen zoals Salzburgerland, Tirol of Karinthië lenen zich ook uitstekend voor een zomervakantie. Salburgerland heeft mooie woester watervallen die uitmonden in mooie rivieren. Daarnaast zijn er mooie bergmeren te zien, heeft het groene heuvels en natuurlijk hoge bergen met in het midden de mooie stad Salzburg. Tijdens een vakantie in deze regio kun je genieten van de mooie natuur en er zijn meer dan genoeg dingen te bezichtigen in de verschillende dorpen en steden. In Salzburgerland is ook het geboortehuis van Mozart terug te vinden en zijn er mooi kastelen in de stad Salburg zelf. Als je van eten en drinken houdt dan kun je hier ook heel goed terecht. Er zijn veel toprestaurants te vinden in dit gebied en kun je ook genieten van diverse streekgerechten. Daarnaast worden er ook speciale culinaire themaroutes georganiseerd.

Tirol is ook een perfecte plaats voor het vieren van je vakantie in zowel de zomer en winter. Het is dus niet zo dat de plek alleen geschikt is voor het wintersport vakantie boeken. Het is een uitmuntende plek om te genieten van de natuur. Je kunt hier ook genieten van de bergketens en de gletsjerstromen die van hogerop komen. Er zijn speciale parken waar je kunt kijken naar steenadelaars, marmotten, gemzen en steenbokken. Daarnaast kun je er meer dan 1100 vlindersoorten vinden. Meer dan genoeg te zien in de zomer dus.