Hoe weet ik wat voor een tunneltent ik wil kopen?

Tunneltent kopen
Hoe kom ik er achter wat de ideale tunneltent is? Binnenkort ga ik met wat vrienden kamperen in de Ardennen. Alleen moesten wij nog een tent kopen, dus hadden we met zijn alle afgesproken om een naar een tent te kijken. Eerst was er een discussie over wat voor een tent wij zouden gaan kopen, omdat we drie weken gingen kamperen dachten we aan een opgooi tent. Toch houd ik persoonlijk van een beetje luxe dus waarom geen Tunneltent met meerdere slaapruimtes? Uiteindelijk kozen we voor de tunneltent.

Waar kochten wij een tunneltent?

Na een poosje zoeken kwamen we uit bij een winkel in de buurt, in Nijkerk. Met een budget van €400,- hadden wij genoeg keuze. Omdat wij met zijn vieren gingen was er een grote tent nodig. De uiteindelijke keuze? Door de goede begeleiding bij Van Duinkerken, het bedrijf waar wij onze tunneltent kochten. En in het vervolg ook andere kampeerspullen gaan kopen, kwamen wij uit op de Coleman Vespucci 4. Wat ook echt een erg goede keuze is geweest. De tent was erg comfortabel en liet ook geen insecten naar binnen wat ik zelf altijd heel naar vind als dat wel gebeurd.

De tent was erg ruim qua formaat, dat kwam goed uit want wij hadden veel spullen meegenomen. Overdag was er voldoende licht in de tent omdat er verschillende ramen in zitten. Van Duinkerken in gevestigd in Nijkerk dus is erg centraal gelegen in het midden van Nederland. Het bedrijf heeft op iedere afdeling een expert staan, zo heeft Wisse ons geholpen met het uitzoeken van een tent. Wisse wist ons te overtuigen om de tunneltent te kopen en hij heeft zeker zijn woorden en beloften waargemaakt. Ik ga zeker in de toekomst nog vaker producten bij van duinkerken kopen. Wij hebben erg genoten van onze vakantie!