Herfstvakantie bij Center Parcs

Center Parcs is een van de meest bekende overkoepelende namen voor vakantieparken in Nederland, maar ook daar buiten. Center Parcs beschikt over maar liefst meer dan twintig vakantieparken.

Wanneer boeken bij Center Parcs

Wanneer je nog het idee hebt in de herfstvakantie op vakantie te gaan naar een van de parken van Center Parcs. Dan is het nu de tijd om te boeken. De reden hiervoor is vrij simpel. In deze tijd wordt er de nadruk gelegd op de vroegboekkortingen. Juist dan kan je als gezin aanzienlijk besparen op de vakantie in een park met vernieuwde cottages.  Deze cottages hebben een nieuw interieur, een prachtige keuken en zijn allemaal centraal verwarmd. Dit is uiteraard geweldig, met name in de herfstvakantie.

Naast de vernieuwde cottages zijn er ook veel andere activiteiten en faciliteiten op de parken van Center Parcs. Denk bijvoorbeeld aan het subtropisch zwemparadijs, Aqua Mundo, waar kinderen over het algemeen erg naar uitkijken. Ook voor ouderen is het Aqua Mundo erg aantrekkelijk, met name vanwege de wellness faciliteiten die aanwezig zijn. Dit maakt, dat zowel jongeren als ouderen zicht prima kunnen vermaken in Aqua Mundo. Waar een goed klimaat heerst dankzij de geavanceerde klimaatcontrole technologie.

Buitenactiviteiten

Daarnaast zijn er ook mogelijkheden tot buitenactiviteiten. Dus denk bijvoorbeeld aan het kunnen spelen van tennis op de tennisbanen van een van de parken. Dit is een prima mogelijkheid om sportief bezig te zijn en tegelijkertijd te genieten van de goede weersomstandigheden, mochten deze er zijn.

Al met al is een vakantie op zo’n park altijd aan te bevelen, kan relatief goedkoop uitpakken en er zijn vaak voldoende activiteiten en faciliteiten aanwezig om de gemiddelde parkganger te vermaken. Daarnaast is er om de parken van Center Parcs ook vaak veel te doen. Lokale activiteiten worden ook gepromoot door Center Parcs, dus vaak hoeft er ook niet intensief gezocht te worden naar dergelijke activiteiten.