Ervaring camping in Brabant

Laatst ben ik een weekje op vakantie geweest naar een camping in Brabant. Ik wil jullie graag mijn ervaring met deze camping en de organisatie KGC vertellen. De camping waar ik ben geweest is namelijk aangesloten bij de KGC. Dit staat voor Karaktervolle Groene Camping. Op een camping die is aangesloten bij de KGC staat rust en comfort voorop.

Over Karaktervolle Groene Camping
Alle campings die zijn aangesloten bij de KGC hebben een eigen en uniek karakter. De campings die zijn aangesloten bij de KGC bevinden zich in heel Nederland. Door de rust en comfort die bij KGC voorop staat kun je optimaal genieten van je vakantie. ’s Morgens wakker worden door de ontwakende natuur, dat is toch prachtig. De campings zijn allen te vinden in prachtig gelegen natuurgebieden of nabij water. Gezelligheid, gastvrijheid, persoonlijke aandacht en goede voorzieningen staan voorop bij Karaktervolle Groene Campings.

Over de camping
De camping waar ik mijn vakantie heb doorgebracht heet De Graspol landschapscamping. Deze camping zit in Nijnsel (Sint-Oedenrode). De camping heeft een centrale ligging in het groene hart van de Meierij, dit maakt tevens onderdeel uit van Het Groene Woud in Brabant. Tijdens de vakantie heb ik een fiets gehuurd. Er zijn namelijk diverse andere natuurgebieden op afstand van de camping te vinden. De natuur in Brabant is echt prachtig. Het Dommendal en het Vresselse Bos liggen vlakbij de camping. Het Dommendal is één van de mooiste beekdalen van Nederland. Deze unieke beekdal doorsnijdt Sint-Oedenrode van zuid naar noord. De camping waar ik verbleef is naar mijn idee zeker een Karaktervolle Groene Camping.

Een Karaktervolle Groene Camping is naar mijn idee de ideale manier om comfortabel te kamperen in de natuur. Als je van natuur, rust en comfortabel houdt, dan is een Karaktervolle Groene Camping in Brabant of ergens anders in Nederland ook zeker wat voor jou.