6 handige en leuke spullen voor op de camping

Stel, je bent van plan te gaan kamperen. Wat neem je dan allemaal mee? Je moet natuurlijk onderscheid maken tussen wat belangrijk is, wat handig is en wat je gewoon graag extra mee wil hebben. Het is ook niet geheel onbelangrijk om een tent, caravan of een camper te hebben. Mocht je nou geen caravan of camper hebben, zou je er ook voor kunnen kiezen om een camper te huren.

1. Een camping kookset

Als je op vakantie of naar de camping gaat met je caravan of camper is het heel handig om ook te kunnen kopen. Dit bespaart je geld en is ook gewoon leuker op zo’n camping. Een kookset voor op de camping is bij veel (camping)winkels verkrijgbaar. Het is speciaal gemaakt voor mensen die naar de camping gaan, want het zijn lichte en compacte pannen en kommen. Erg handig dus! Neem eventueel ook een kookboek mee die speciaal is gemaakt voor mensen die op de camping of tijdens een roadtrip willen koken.

2. Kampeerstoelen

Natuurlijk ga je op vakantie om uit te rusten en te genieten van de tijd. Als even geen zin meer hebt in allerlei activiteiten en je gewoon even in de buitenlucht wil zitten, mag een set kampeerstoelen en bijzettafeltje niet ontbreken. Op die manier kun je genieten van de buitenlucht en uitrusten op je welverdiende vakantie. Een stoelenset voor op de camping is makkelijk mee te nemen, doordat het inklapbaar is en door het lage gewicht.

3. Verbanddoos

Op je vakantie op de camping of tijdens een roadtrip kan er van alles gebeuren. Ook verwondingen. Als dit voor komt, wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk kunnen behandelen. Daarom is het handig om een verbanddoos te kopen en mee te nemen. Ook als je met kinderen op vakantie gaat komt het nog wel eens voor dat zij zich verwonden. Door voornamelijk de vele activiteiten die worden gedaan is het risico op verwondingen nog groter.

4. Spelletjes

Aangezien je onderweg bent of je zit op een camping waar veel te doen is, is het leuk om ‘s avonds de dag af te sluiten met een leuke een rustige activiteit die je met vrienden of familie kunt doen: spelletjes spelen. Van twister tot bordspelletjes. Er is altijd wel iets leuks om te vinden om mee te nemen. Vaak neemt dit ook weinig ruimte in beslag, wat weer handig is voor zo’n kampeervakantie of roadtrip.

5. Barbecue

Als je houdt van barbecueën is het mogelijk om dit ook te doen tijdens het kamperen. Er bestaan namelijk kleine en compacte barbecues die je gemakkelijk mee kunt nemen. Op die manier kun je af en toe eens afwisselen met barbecueën en koken. En er is namelijk geen beter moment om te barbecueën tijdens de vakantie, en dat ook nog eens in de natuur!

6. Een tarp

Een tarp beschermt je tegen de zon en is daarnaast ook nog eens makkelijk mee te nemen door zijn compactheid. Natuurlijk wil je genieten van de zon, maar als het even te veel wordt kun je hieronder gaan zitten. Ook is het erg handig tijdens de regen. Zo kun je toch nog buiten zitten wanneer er een bui zich voordoet. En niet te vergeten; het is handig dat je spullen niet nat worden!