Screen protector kopen voor smartphone

Sinds twee maanden heb ik een nieuwe smartphone. Ik ben erg bang dat er krassen op het scherm komen en dus heb ik een screen protector gekocht. Tot op heden ben ik erg blij met mijn keuze en maak ik me veel minder zorgen om het feit dat mijn telefoon kan beschadigen. Immers, wanneer de screenprotector beschadigd is kan ik die eenvoudig verwijderen en er een nieuwe opplakken.

Online bestellen
Ik woon niet dicht in de buurt van een stad en in het dorp waar ik woon zijn geen winkels die een screen protector verkopen. Ik ben dus op het internet gaan zoeken naar een online aanbieder. Al snel had ik er één gevonden en heb ik het product besteld. Enkele dagen later kreeg ik het pakketje al thuis gestuurd.

Screen protector aanbrengen
Toen ik het pakketje eenmaal thuis had kon ik de screen protector gaan gebruiken. Ik dacht dat het heel lastig zou zijn om de protector aan te brengen op de smartphone, maar dat was zeker niet het geval. Eerst heb ik het beeldscherm goed schoongemaakt. Vervolgens heb ik de screen protector aan de zijkant vast gehouden en de eerste folie verwijderd. Daarna kon ik het op het scherm plakken en de folie van binnen naar buiten bevestigen. Vervolgens heb ik rustig over het scherm heen gewreven zodat het goed vast zat. Ten slotte heb ik het scherm met een doek na gewreven om de enkele bubbels die waren ontstaan weg te poetsen. Tot op heden zit de screen protector echt perfect op het scherm en je ziet bijna niet dat het erop zit.

Reden van aanschaf
Ik heb, zoals eerder gezegd, gekozen om een screen protector aan te schaffen omdat ik bang ben voor krassen op mijn telefoon. Het scherm is immers het meest kwetsbare deel van de telefoon. Als dat kapot is kun je ineens zo veel minder. Daarnaast is een telefoon gewoon een duur ding en dat wil ik goed beschermen. Ik kan iedereen aanraden om een screen protector te gebruiken ter bescherming van het beeldscherm van je telefoon.