Samsung Galaxy Note met een prachtig groot scherm

Samsung Galaxy Note
Een compleet nieuwe ervaring, dat is de Samsung Galaxy Note. Deze grote smartphone heeft een luxere uitstraling en daarnaast ook een volwassen design. De Samsung Galaxy Note 4 is de opvolger van de populaire phablet. De Galaxy Note heeft een scherm van 5,7 inch. Waardoor het dus een grotere smartphone is dan dat men normaal gewend is. Een groot voordeel van dit toestel is, dat het geheugen uitbreidbaar is.

Een prachtig groot scherm

De Samsung Galaxy Note 4 is uitgerust met een 5,7 inch scherm. Het scherm heeft een QHD resolutie van 2560 bij 1440 pixels, wat betekend dat alle kleuren prachtig worden weergegeven. Foto’s en video’s zullen haarscherp ogen en perfect naar voren komen. Maar niet alleen foto’s en video’s worden prachtig weergegeven. Ook tijdens het spelen van spellen, of tijdens het surfen op het internet. Dan zal het prachtige beeld men zeker niet in de steek laten. Deze goede resolutie zorgt er ook voor dat de Samsung Galaxy Note perfect buiten kan worden gebruikt. Zo zal bijvoorbeeld fel zonlicht geen invloed uitoefenen op het scherm. Ook dan zal het scherm enorm goed kunnen worden afgelezen.

Samsung Galaxy Note met een sterke accu

De Samsung Galaxy Note is voorzien van een enorm sterke accu. De accu beschikt namelijk over 3220 mAh, wat genoeg moet zijn om een gehele dag door te komen. Ook bij intensief gebruik. Mocht de smartphone toch seller leeg zijn dan gedacht. Dan kan het toestel binnen dertig minuten alweer tot vijftig procent zijn opgeladen. Zo weet men zeker, dat de Galaxy Note 4 zijn of haar gebruiker nooit in de steek zal laten.

Wat kan je nog meer verwachten

Het toestel is voorzien van een vingerafdrukscanner, om zo het toestel te kunnen beveiligen. Een andere leuke optie is de uv-sensor. Deze sensor houdt het zonlicht in de gaten en geeft hier informatie over. De Samsung Galaxy Note 4 wordt standaard geleverd met een opslaggeheugen van 32 GB, maar deze is gelukkig uitbreidbaar. De camera’s beschikken over 16 en 3,7 megapixels. En het toestel is daarnaast nog voorzien van een S-pen, om het toestel te kunnen bedienen. Begin 2017 zal Samsung met de Samsung Galaxy s8 op de markt komen. Er is nog niet veel bekend over dit toestel. De verwachten omtrent dit toestel zijn erg hoog. De Samsung Galaxy S7 was al een groot succes. Maar doordat de onlangs door Apple gepresenteerde iPhone 7 wat tegenviel. Verwacht men dat de Samsung Galaxy Note s8 en de Galaxy s8 Edge een groot succes gaan worden.