De Refurbished iPhones zijn in opmars

Refurbished iPhones
Refurbished iPhones worden steeds populairder. Dat komt onder meer door de lange levensduur van de smartphones van Apple. Ben je ook op zoek naar een refurbished iPhone? Kijk dan bij SWOOP, want daar vind je verschillende modellen refurbished iPhones tegen een fractie van de nieuwprijs.

De opmars van refurbished iPhones

Tegenwoordig hoef je al lang niet meer (te) veel geld uit te geven voor een iPhone die als nieuw is. De bouwkwaliteit van iPhones is namelijk uitstekend, waardoor met een paar gerichte upgrades en de vervanging van een aantal essentiële onderdelen ook een ouder model iPhone weer vrijwel als nieuw kan werken. Zeker als dat toestel grondig onder handen is genomen door de specialisten van SWOOP. Veel mensen die refurbished iPhones gekocht hebben bij SWOOP, weten inmiddels dat refurbished toestellen het net zo goed doen als een gloednieuwe iPhone. En dat voor een fractie van de prijs van een nieuw toestel.

Koop je toestel bij de specialist in refurbished iPhones

SWOOP is dé specialist voor refurbished iPhones. Alle toestellen die hier verkocht worden zijn op maar liefst 50 verschillende punten gecontroleerd. Daardoor kan SWOOP je twee jaar garantie geven op jouw refurbish iPhone. Daarnaast kunt je een refurbish iPhone van SWOOP ook nog eens 40 dagen uitproberen.

Uitgebreid aanbod tegen scherpe prijzen

SWOOP heeft een uitgebreid online aanbod van refurbished iPhones tegen zeer scherpe prijzen. Daarnaast kun je je refurbished iPhone ook uit komen zoeken bij één van de winkels in Almere, Utrecht, Tilburg, Nijmegen of Den Bosch. Je kunt bij SWOOP terecht voor vrijwel alle recente modellen iPhones in diverse uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld voor een roze iPhone 4s met 16GB of een iPhone 6 met 128GB in zilverkleur. En wil je bijvoorbeeld een goede refurbished iphone 6s kopen, dan kun je bij SWOOP kiezen uit uitvoeringen met verschillende kleuren en andere opslagcapaciteit.