Gezamenlijke agenda, gemakkelijk voor in het huishouden

Een gezamenlijke agenda, gemakkelijk te gebruiken voor heel het gezin.

Geen overvolle keuken kalender meer, tijd voor een gemakkelijke gezamenlijke agenda app. Heel het gezin kan het gebruik van maken en gemakkelijk om er afspraken te invoegen. Met Dayhaps kunt u de keuken kalender vaarwel wensen. Dayhaps maakt het mogelijk om een privé agenda te maken maar ook tevens een gezamenlijke agenda, op deze manier kun u en uw partner gemakkelijk alle afspraken van het gezin. Tevens kan iedereen die in de gezamenlijke agenda zitten, er een afspraak in toevoegen. Om gebruikt te maken van deze app, kunt u hem installeren van de app store of de google playstore. Na installatie, hoeft u zich eigen nog alleen maar te registeren en dan kunt u gebruik maken van deze app.

Hoe kan ik een agenda maken en een gezamenlijke agenda voor mijn gezin?

Als u een privé of gezamenlijke agenda wilt aanmaken kunt u dat doen met de create agenda knop die in het menu staat, na het klikken op deze knop kunt u de agenda een naam geven en een foto. Als dat allemaal gelukt is kunt personen aan deze agenda toevoegen en er een gezamenlijke agenda van maken. Mocht u dit nou niet willen en een privé agenda willen aanmaken kunt u deze stap overslaan. Mocht u dit wel doen, zullen alle mensen waar u een uitnodig naar toe heeft gestuurd een notificatie ontvangen, met deze notificatie kunnen ze in de agenda komen, mocht het nou echter zijn dat ze de app nog niet hebben kunnen ze hem gemakkelijk installeren.

Hoe werkt het met de afspraken?

Als u een afspraak in de agenda wilt maken, kunt u dat doen met de + knop die u rechts onder in kunt vinden op het home scherm. Na het klikken komt u op een scherm waar u de gegevens kunt u vullen voor de afspraak, tevens kunt u dan ook aangeven in welke agenda u deze afspraak wilt hebben. Als u een afspraak in een gezamenlijke agenda zou zetten, zullen de andere gebruikers in deze agenda een notificatie van ontvangen. Op deze manier zijn ze op de hoogte van de afspraak en kunnen ze het ook niet vergeten en indien het ter sprake komt kunnen ze om de afspraak heen plannen, gemakkelijk voor als u met het gezin een gezamenlijke tandarts afspraak heeft.

Het instellen van een alarm

Als u een reminder wilt voor een afspraak die u niet wilt missen kunt u dat natuurlijk instellen, zo kunt u er voor zorgen dat u zeker niet te laat zult komen. Tevens is dit ook mogelijk om te doen bij een gezamenlijke afspraak, zo kan er voor gezorgd worden dat iedereen optijd is bij de tandarts.