Belangrijk bij het vervangen van iPhone 5 scherm

Een val van de telefoon is sneller gebeurd dan je denkt. Veel mensen gebruiken geen telefoonhoes en denken dat het laten vallen van hun smartphone niet gebeurd. Helaas valt bij veel mensen alsnog de telefoon en hebben zij plotseling een grote barst in de telefoon. Een grote barst in de telefoon kan erg irritant zijn en veel mensen kiezen er daarom voor om zo snel mogelijk het scherm van hun iPhone 5 te vervangen voor een nieuw scherm. Tegenwoordig repareren steeds meer mensen hun eigen telefoon om tijd en kosten te besparen. Bij het repareren van je eigen iPhone 5 is het erg belangrijk om goed te weten waar je mee bezig bent en waar je op moet letten tijdens de reparatie van de iPhone-5. Het kijken van een video voor het repareren van de iPhone is erg belangrijk, het is zelf raadzaam om de video tijdens het repareren bij de hand te houden zodat je stap bij stap kunt volgen hoe het reparatieproces gaat. Voor het kijken van reperatievideo’s kan je goed terecht bij Fixjeiphone.nl.

 

Tips voor het vervangen van een scherm

Enkele tips voor het vangen van een iPhone 5 scherm zijn:

  • Gebruik een goede iPhone-reparatieset, de set is erg belangrijk voor de reparatie. Bespaar daarom nooit op goed gereedschap, slecht gereedschap kan de iPhone 5 beschadigen waardoor je nog verder van huis bent.
  • Gebruik een handige mat waarop alle onderdelen van de telefoon kunnen worden gelegd. Voor een iPhone5 is deze handige mat eenvoudig te downloaden op de website van Fixjeiphone.
  • Originele Apple onderdelen zijn een must, slechte copy schermen gaan gigantisch snel kapot waardoor je op zeer korte termijn weer het scherm kunt vervangen omdat deze of barsten of niet naar behoren werken. Veel mensen maken de fout om eerst te kiezen voor een goedkoop namaak scherm, veel van deze mensen merken niet veel later dat dit slechts een tijdelijke oplossing is en dat ze later alsnog een origineel scherm in de iPhone moeten plaatsen.

Voor meer informatie over: iPhone 5 scherm vervangen bij Fixjeiphone kan je een kijkje nemen op de website en hier tevens de handige video en reparatiemat gratis downloaden.