Welke sportprijzen kan ik uitreiken?

Sportprijzen
Als sportvereniging kom je er niet onderuit. Heeft iemand een wedstrijd gewonnen? Dan geef je dat team of individu een prijs. Er zijn echter veel verschillende sportprijzen te geven. Ontdek in dit artikel de verschillende prijzen die je aan de winnaar(s) kunt geven!

1. Bronzen beeld

Een sportbeeldje is een sportprijs die elke sporter of die elk team in zijn prijzenkast wil hebben staan. bronzen beelden zijn te verkrijgen met verschillende symbolen. Hierdoor is het mogelijk om elke sporter een bronzen beeldje als beloning van zijn/haar prestatie te geven. Een bronzen beeld zal niet snel kapot gaan en draagt een blijvende herinnering met zich mee. De sportbeeldjes zijn te verkrijgen in verschillende prijsklassen en dus mogelijk voor elke gelegenheid.

2. Medaille

Een sportprijs hoeft niet duur te zijn. Een medaille geeft elke sporter een voldaan gevoel. Van grote tot kleine prestaties. Een medaille mag eigenlijk niet ontbreken om de nek van de winnaar(s). Je kunt de medaille compleet naar eigen wensen laten ontwerpen. Daarnaast kun je een medaille ook als standaardproduct kopen. Je reikt de medaille vaak uit met een bijpassend lintje.

3. Beker

Een beker geeft de winnaar(s) echt een overwinningsgevoel. De bekers zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, afmetingen en ontwerpen. Deze kun je precies naar eigen wens laten ontwerpen maar ook aanschaffen bij een specialist op het gebied van sportprijzen. Een wisselbeker wordt elk jaar opnieuw gebruikt. Het winnende team krijgt een jaar lang de eer. Het team dat het volgende jaar de wedstrijden wint, krijgt de beker vervolgens een jaar lang in handen. Bedenk voor deze aankoop goed voor welk doeleind je de beker wilt gebruiken.

4. Wandbord

Een hele andere sportprijs is een wandbord. Deze schaal kan opgehangen worden aan een muur. Een wandbord is een echt pronkstuk voor de winnende club. Het wandbord kan volledig naar eigen wensen ontworpen worden. Zo bepaal je zelf wat er op het wandbord komt te staan. Over het algemeen is een wandbord niet duur.

5. Rozetten

Voornamelijk in de paardensport wordt er gebruik gemaakt van rozetten. De kleur van het rozet geeft precies aan welke plek het winnende team heeft behaald. Een rozet is niet duur, maar geeft de winnaar toch een gevoel van trots. Vaak krijgt de winnaar naast een rozet, ook nog een sjerp om. De sjerp is groter dan een rozet en laat duidelijk het onderscheid zien tussen de winnaar en de andere deelnemers.