Tai Chi Apeldoorn uw Bron van Geluk. Word ook fit en vitaal, beweeg mee!

Tai Chi Apeldoorn
Er zijn vele aanbieders van sport en beweging zoals, Tai Chi Chuan, Chi Kung, Zelfverdediging en Mindfulness. Zo heb je in de regio Apeldoorn verschillende vormen van Chinese bewegingsleer, de meeste zijn Yang stijl Tai Chi maar je hebt ook Golden Flower en andere vormen. Dat Tai Chi Apeldoorn de Bron van Geluk zich enorm onderscheid van anderen laten we je middels dit artikel inzien.

Tai Chi Apeldoorn ‘Bron van Geluk’

De Bron van Geluk onderscheid zich enorm.van andere Tai Chi aanbieders in Apeldoorn. We zeggen niet “wij zijn beter”, “hun zijn minder” enz. Maar het zit hem voornamelijk in het brede aanbod van Tai Chi Apeldoorn de Bron van Geluk. Veel andere Tai Chi scholen doen bijvoorbeeld 1 vorm zoals de Yang stijl 108, een zwaard vorm erbij en nog wat Qi Qong en dan ben je er vaak wel. De Bron van Geluk biedt meerdere Tai Chi Chuan stijlen zoals: Yang, Chen, Wu, Wudang, Shaolin en Wu Xin. Ook qua wapens is er bij ons Tai Chi Jian (rechtzwaard) Tai Chi Dao (breedzwaard), Tai Chi waaier, Speer en stok te leren. Veel Tai Chi centra en sportscholen doen alleen ongewapende Tai Chi. Wapens echter, maken zeer zeker een deel uit van het traditionele Tai Chi programma.

Ook Chi Kung in Apeldoorn

Verschillende Chi Kung, Qi Qong vormen. Veel vormen van Chi Kung bestaan er, wel meer dan 1000 verschillende oefeningen. Bij de Bron van Geluk kunt u 8 brokaten leren, Shaolin Yuan Qi Qong, Wudang 5 dieren Qi Qong en meer. Daar Tai Chi Chuan meer een krijgskunst is, is Chi Kung echt voor de gezondheid.

Over docent Douwe Geluk

De leraar van Tai Chi Apeldoorn. Douwe Geluk is de docent van Tai Chi Apeldoorn de Bron van Geluk. Hij is een schrijver van maar liefst 3 boeken. Ook heeft hij een dvd op de markt gebracht over Chinees Kung Fu. Douwe heeft geleerd onder verschillende leraren in Nederland zoals, Rudy van Cuijk, Aad Klinkenberg, Tai Chi Arnhem, Shaolin Bond Nederland. Ook heeft hij workshops en trainingen gevolgd bij Chinese meesters zoals: Sifu Ding Ming, Sifu Shi Yan Xin, William C.C. Chen en de Stichting Tai Ji Quan Nederland.

Douwe Geluk heeft nationale en internationale wedstrijd titels en is met zijn hart en passie bezig om Tai Chi en Chi Kung over te dragen aan anderen.

Meer informatie

Informatie hoe en wat? Indien u na het lezen van dit artikel denkt, “ik wil meer informatie!” Neem dan eens een kijkje op de website van Tai Chi Apeldoorn: http://taichi-geluk.nl

U kunt ook mailen naar: fuyuan.apeldoorn@gmail.com of bellen met 06-51820257