Skihelm kopen en de tips waar je op moet letten

Skihelm kopen
Ik ga in de kerst vakantie weer skiën met mijn familie in Westerdorf en voordat ik daar heen ga moet ik weer een nieuwe skihelm kopen. Vorig jaar had ik een skihelm die mij erg goed beviel. Nu ga ik weer een nieuwe skihelm kopen. De skihelm die ik wil moet mij goed beschermen tegen het vallen aangezien ik veel aan het skiën ben. Ik ben dus gaan rond kijken naar een ski helm alleen nergens kon ik de juiste vinden. Zelfs niet bij de zaak waar ik hem vorig jaar heb gekocht. De prijzen van de helmen vond ik ook erg aan de dure kant. Ik heb veel winkels bezocht om daar een skihelm te kopen.

Tips voor een skihelm kopen

Ik vind altijd dat de skihelm die je gaat kopen er goed moet uitzien maar ook erg stevig moet zijn zodat je jezelf niet blesseert tijdens het skiën. Ik weet dat goed omdat ik zelf een opleiding volg tot Skileraar. Dus ik weet dat het belangrijk is om een skihelm te kopen, vooral om dus blessures te voorkomen. Uiteindelijk kwamen we uit bij Van Duinkerken en daar vond ik mijn Skihelm. De Giro G10 Mat Zwarte ski helm. Bij Van Duinkerken zijn we erg goed geholpen door Vincent en wil ik graag vaker komen. Van Duinkerken is een erg goede zaak om een skihelm kopen te realiseren.

Eerste keer skiën met mijn nieuwe helm

Twee weken nadat ik mijn nieuwe skihelm had gekocht ging ik naar een indoor skibaan om mijn skiën weer op te pakken. Dat deed ik dus met mijn nieuwe skihelm. Het ging erg goed en de helm zat erg fijn. Ook ben ik nul keer gevallen dus dat was ook een grote meevaller. Het is dus een echte aanrader om uw skihelm bij een betrouwbare zaak te kopen omdat ik nu ook weet dat zij daar pure kwaliteit verkopen.

Ik ben helemaal klaar voor mijn skivakantie in Westerdorf en heb er ontzettend veel zin in.