Jeugd Kungfu in Apeldoorn bij de Shaolin Kungfu school

Apeldoorn – Opening van de splinternieuwe  Panda Shaolin Kungfu school voor de jeugd Kungfu in Apeldoorn. Het is in de gymzaal aan de Tormentilstraat 69, 7322KH in Apeldoorn. Zo bekend als bij de jeugd het begrip “kungfu” is door tekenfilms en tv, zo onbekend is het voor veel ouders dat ook kinderen deze sport kunnen beoefenen. Het kungfu voor kinderen is erg goed omdat het lenigheid, doorzetten, discipline en omgang met andere kinderen verbetert. Het sociale aspect is erg belangrijk geworden tegenwoordig omdat jeugd al steeds eerder een tablet of een mobiele telefoon bezit.

Jeugd Kungfu

Het woord kungfu betekent vertaald: tijd en energie. Alles waar je tijd en energie in stopt is dus eigenlijk al kung fu. Dus kungfu kan koken zijn, meubels maken maar ook de verdedigingssport. Door film en televisie is het woord kungfu onlosmakelijk verbonden met zelfverdediging en vechtsport . Het kungfu bestaat in vele vormen en stijlen. Zoals het how chuen monkey kungfu, wu xin kungfu, hung gar kungfu en anderen. Wij onderwijzen het Shaolin Kung Fu bij de Panda jeugd school in Apeldoorn. Shaolin Kungfu kenmerkt zich door de veelzijdigheid in stijlen en methodes die ontwikkeld, al dan niet verder ontwikkeld is door de Shaolin monniken.

Apeldoorn

In de regio Apeldoorn is er al langere tijd een vraag naar jeugd kungfu lessen voor de allerkleinsten. Er zit wel een Shaolin Kungfu school voor volwassenen ( he yong gan ), maar echt jeugd was nog niet aanwezig in Apeldoorn. De lessen worden netjes verzorgd door 2 goed opgeleide instructeurs die de kinderen plezier geven en laten leren continu als hoofddoel van de lessen zullen ervaren.
Kungfu bij Panda in Apeldoorn leert uw kind weerbaarheid in een veilige setting lesonderdelen zijn o.a.: hand-technieken, been-technieken, vormbewegingen, stoeien. Hiernaast wordt een kind weerbaarder en leert het ook samen te werken met andere kinderen op de les. De grote opening is in Apeldoorn geweest en elk kind is welkom. Om gratis deel te nemen aan de eerste Panda Kungfu les! Kijk voor meer informatie op onze website:  https://jeugd-kungfu-apeldoorn.jimdo.com