Lessen Tai Chi Apeldoorn voor jong en oud

Lessen Tai Chi
Apeldoorn Tai Chi Apeldoorn,  de grote opening. Fu Yuan, Bron van Geluk is open! De school geeft lessen in Tai Chi Chuan / Tai Ji Quan. Het beoefenen van Tai Chi bestaat voor een groot deel uit rustige bewegingsvormen die ontstaan zijn in China.

Tai Chi Apeldoorn & gezondheid

Het beoefenen van Tai Chi is gunstig voor de gezondheid en vitaliteit. Sommige mensen geven zelfs aan dat Tai Chi goed werkt tegen chronische pijn en deze verzacht. Het mooie aan Tai Chi is dat het voor iedereen te beoefenen is. Zo kun je jong, oud, man, vrouw zijn het maakt allemaal niet uit. Lenigheid is geen vereiste en een ieder kan deelnemen aan deze toegankelijke lessen.

Leuk sporten met Tai Chi

Gaia haar groepslessen van Tai Chi Apeldoorn worden verzorgd door docent Douwe Geluk. In het Chinees is Shifu ‘leraar’ dus is het Shifu Douwe Geluk.

Docent Geluk heeft kennis van verschillende stijlen Tai Ji Quan waaronder Yang, Wudang en het Chen Tai Ji Quan. Daarbij is Shifu Douwe Geluk een kungfu docent van wat zuidelijke Chinese Fukien vechtsport systemen.

Tai Chi heeft vele aspecten die te oefenen zijn, daaronder vallen  vormen, pushing hands, meditatie. Ook bevat het Tai Chi, het zogenaamde Tai Chi Boksen en Tai Ji Applicaties. In al deze aspecten is shifu Douwe Geluk van Gaia Mindfulness zeer bedreven.

Shifu Geluk is 2 keer Nederlands Kampioen geweest binnen het Tai Chi Chuan. Ook is hij gehuldigd als topsporter door de sportraad en de gemeente Apeldoorn voor zijn titels.

De school van shifu Douwe Geluk heet “Fu Yuan” wat Bron van Geluk betekent. Een grote passie van Shifu Douwe is, om mensen die geïnteresseerd zijn in het Tai Ji Quan te helpen op alle vlakken binnen deze Chinese bewegingsvorm.

Of het nou tai chi voor vitaliteit of gezondheid is, chi kung voor energie channeling alles kan. Ook meditatie voor mindfulness word gegeven.

Iedereen kan bij shifu Douwe Geluk terecht voor de betere lessen tai chi in de regio Apeldoorn. Beginner of gevorderd? Man of vrouw? Meer informatie: 06-51820257 https://tai-chi-apeldoorn.jimdofree.com