Footjoy kent een lange geschiedenis

Al vanaf 1910 zorgt de firma Footjoy dat de mensen de beste golfschoenen dragen aan hun voeten. In de loop der jaren zijn er heel wat investeringen gebeurd om ervoor te zorgen dat zij nummer één van de wereld worden. Footjoy is terecht één van de grootste concurrenten van Adidas omdat zij allebei de beste willen zijn. Een gemiddelde Footjoy schoen kost ongeveer om en beide € 90. Er zijn schoenen die veel meer geld kosten. Hoe meer geld te kosten bij Footjoy hoe langer ze meegaan.

Footjoy golfschoenen dames

Er zijn niet heel veel dames die golfen, maar voor de golfende dames onder ons is er goed nieuws: tijdens de solden zijn het koopjes geblazen en de collectie van Footjoy geeft bijzondere kortingen weg. Elke vrouw die golft ken zeker Footjoy. Footjoy staat er om bekend om hun zomerse look. Ergens vinden veel vrouwen dit leuk, omdat de seizoenen minder heviger worden kunnen de vrouwen deze golfschoenen elk seizoen dragen zonder op te vallen. De meest verkocht kleur voor de dames varieert van wit tot heel licht blauw. De collectie past zich ten volle aan, aan zomer tot aan de winter.

Footjoy zorgt ten volle voor de voeten

Footjoy is een van de weinige merken die ook echt voor jouw voeten zorgt. Dames die golfen, zullen bijna altijd voor de bekende Footjoy golfschoenen gaan omdat ze weten dat ze er hun voeten een plezier mee doen. De buitenkant bestaat altijd uit een zacht leer dat zeker niet stijf is. Tijdens de golfbewegingen en de stappen zullen ze niet merken dat ze eigenlijk lederen schoenen dragen. Men gebruikt altijd synthetische voeringen en dat geldt zowel voor de binnen- als buitenzolen. De buitenzool onderaan de schoen bestaat uit een noppenzool die ervoor zorgt dat de schoenen een zekere houvast hebben op de golfbaan. Een golfer die de regen trotseert heeft een zekere kwaliteit aan omdat de schoenen 100% waterdicht zijn.

De keuze is oneindig

Hetgeen dat men zoekt heeft Footjoy altijd in de collectie ter beschikking zitten voor de dames. Footjoy heeft een ruime collectie van donkere en lichtere kleuren. Wie kiest voor vlakkere kleuren is eraan voor de moeite want Footjoy houdt van versieringen op de schoenen.