bedankjes voor de bruiloftgasten

Jullie bruiloft hoopt natuurlijk een dag te worden om nooit te vergeten. Om dat mogelijk te maken, moet er veel georganiseerd worden. Wat is een bruiloft zonder gasten en zonder een ceremoniemeester? Hiervoor willen jullie hen dan ook vast wel bedanken. Er zijn verschillende bruiloft bedankjes waaruit je kunt kiezen. Kies je liever voor een eetbaar bedankje of ben je een echte creatieveling? Er is voor ieder wat wils.

Hieronder staan verschillende bruiloft bedankjes waaruit je kunt kiezen:

  • eetbare bruiloft bedankjes: Hier denk je natuurlijk als vanzelf aan chocoladerepen, snoepjes, echtgenootjes ofandere lekkernijen. Dit zal voor elke gast verrassend zijn en zij zullen het zeker waarderen. U kunt zelfs uw eigen tekst op de eetbare bruiloft bedankjes plaatsen. Zo kun je bijvoorbeeld jullie eigen naam en trouwdatum op de chocoladeletter zetten. De echtgenootjes vinden de gasten ook altijd leuk. Dit zijn nootjes die verpakt zijn in een blik.
  • non-food bruiloft bedankjes: ook kun je kiezen voor niet eetbare bedankjes zoals waaiers, sleutelhangers, bewaardoosjes of speelkaarten. Een waaier in verschillende kleuren is heerlijk voor de gasten als het een warme dag is. Dit is praktisch maar zorgt ook voor gezelligheid door de verschillende kleuren. De sleutelhanger is een blijvender bruiloft bedankje. Deze zijn handgeverfd en wordt in een zilveren doosje aangeleverd. Ook hierin zijn dus verschillende mogelijkheden.
  • D.I.Y. Bruiloft bedankjes: Een do-it-yourself bedankje is ook een idee. Dit is voor de mensen die een creatieve invulling aan hun bruiloft bedankjes willen geven. De bruiloft bedankjes kun je compleet maken met een versiering door middel van labels of stickers. Wil je, je gasten persoonlijk bedanken dan kun je kiezen voor een bedankdoosje met een eigen tekst. Dit doosje kun je vullen met snoepjes of andere leuke dingen.
  • cadeaus als bruiloft bedankjes: Voor de mensen die iets meer hebben gedaan als de gasten, kun je een wat groter cadeau bestellen. Zo kun je bijvoorbeeld aan de bruidsmeisjes een handtas of ketting schenken.

Bij weddingdeco.nl is er een ruim assortiment aan bruiloft bedankjes. Neem gerust een kijkje op de website om het gewenste bedankje uit te kiezen.