De aanloop naar je trouwdag

Het eindresultaat: Een prachtige, zonnige dag in juli staande in een Pronovias White One jurk naast je man! Maar, hé, er gaan heel wat zaken aan vooraf voor het zover is! Het begint bij de kennismaking. Daarna volgen een aantal dates, jullie krijgen een relatie, jullie maken kennis met elkaars vrienden en familie en vervolgens gaan jullie trouwen! Zo zou het sprookje kunnen gaan. Lees hier over wat allemaal vooraf kan gaan aan je trouwdag!

Liefde op het eerste gezicht?

Zou het bestaan? Liefde op het eerste gezicht? Het bestaat zeker. Het kan iedereen overkomen! Je loopt op straat, gaat dezelfde winkel naar binnen, bestelt een koffie en je hebt leuk oogcontact. Liefde op het eerste gezicht kun je niet tegenhouden, het overkomt je! Vaak val je voor die ene blik, de uitstraling of het hele plaatje. Liefde op het eerste gezicht? Schroom niet en loop naar die persoon toe!

Daten is weten

Wanneer je niet gaat daten, wordt het moeilijk om een volledig beeld over iemand te vormen. Ga dus daten als je iemand serieus leuk vindt. Laat je hem de eerste date uitkiezen, doe jij het, of samen? Kijk eerst wat zijn voorstel is. doe je liever wat anders? Bedenk samen wat anders! Wil je iemand goed leren kennen? Dan kun je beter uiteten gaan in plaats van naar de bioscoop. Is het een 3e of 4e date? Dan kun je prima een film gaan kijken in de bioscoop!

Kennis maken met je toekomstige schoonfamilie

Na meerdere dates te hebben gehad, hebben jullie de bevestiging gekregen. Het was echt liefde op het eerste gezicht! Jullie hebben een relatie, en hij wil jou voorstellen aan zijn familie en andersom. Maak je niet te druk! Zorg dat je gemoedelijk en geïnteresseerd overkomt! De rest gaat vanzelf!

Verloven en trouwen

De afgelopen 2 jaar hebben jullie elkaar goed leren kennen. Jullie zijn samen op vakantie gegaan en hebben de tijd van jullie leven. Na 2 jaar vraagt hij je ten huwelijk! Komende zomer is het zover, jullie trouwdag! Voorafgaand het huwelijk ben je verloofd. De langste verloving ooit was 67 jaar, Octavio Guillen Adriana Martinez verloofden zich op hun 15e en trouwden op hun 82e. Je bent dus nooit te oud om te trouwen!